Damadın hızına yetişilemiyor

Gelin ve damat adayları arasında yaşananlarla adından sıkça söz ettiren programda yine ilginç bir olay yaşandı. Özgür isimli damat adayı bir ay içerisinde iki kadına yüzük taktı. Program sunucusu Uğur Arslan da bu olayı diline fena doladı.
Seda Sayan Show Tv Evleneceksen Gel Uğur Arslan 


Özgür isimli damat adayı Bahar Hanım'a talip oldu gelin adayının karar verme aşamasında bombayı program sunucusu Uğur Arslan patlattı.

Uğur Arslan gelin adayına 'Bahar eğer evet dersen bu çocuk elinde bir yüzük var o yüzüğü sana takmaya kararlı. Hayır dersen bilemeyiz ne olacağını. Eğer Özgür o yüzüğü sana takarsa bu programda son bir ay içerisinde yüzük taktığı ikinci kişi sen olacaksın' dedi.

Damat adayını da boş geçmeyen Uğur Arslan 'Özgür çok acele ediyorsun eğer sizin işte bozulursa burada alay konusu olursun söyleyim. Bir ayda iki kişiye yüzük takmaktan seni burada tefe koyarlar' dedi.

Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
11 Mart 2015 Çarşamba günü yayınlandı