Cemil İpekçi Bu Tarz Benim yarışması için demediği bırakmadı

' Burada Laf Çok ' programının canlı yayın konuğu olan ünlü modacı Cemil İpekçi, isim vermeden Show Tv'de yayınlanan ' Bu tarz benim ' adlı yarışma programına ve yarışmanın jüri üyelerine sert tepki gösterdi.
Cemil İpekçi Show Tv 


' Modacının entelektüeli reyting yapamaz ' diyen Cemil İpekçi, kendisine de bu tarz teklifler yapıldığını ve bu teklifleri ' hadsiz ' bulduğunu söyledi.

İpekçi şunları söyledi;

KİMSENİN GENCECİK KIZLARA HAKARET ETMEYE HAKKI YOK

Herkesin bir giyiniş tarzı var. Ben kalkacağım sana ' Sen çok iyi giyindin ya da çok berbat giyindin ' demek küstahlığını yapacağım. Maalesef bizim halkımız küstahlığı seviyor galiba. Önemli olan bu programların benzerleri dünyada da yapılıyor. Ama ne kadar kaliteli yapılıyor. Bunu hakaret etmeden, bilgin dahilinde ve karşındakini incitmeden söylersin. Ama kimsenin kimseye hakaret hakkı yoktur. Hele gencecik kızlara hakaret etmeye hakkı yok.
Cemil İpekçi Hakkında
Remzi Cemil İpekçi (D. 5 Ağustos 1948), Türk moda tasarımcısı. İstanbul doğumlu olan sanatçının baba tarafı Selanikten gelmiş, annesi ise Safranbolu Yörük Köyü'nden Çeyrekgillerdendir. Aynı aileden ünlü Soprano Leyla Gencer'in akrabasıdır. Baba tarafından İsmail Cem ve Abdi İpekçi ile kuzendir. 5 yaşından beri kesintili olarak İstanbul'da yaşamaktadır. İngiltere'deki Royal Academy of Art (Kraliyet Sanat Akademisi) 1971 yılında mezun oldu. 1...
devamı
2 Aralık 2014 Salı günü yayınlandı