Big Brother'da Seda-Onur arasında büyük kavga!

Big Brother evinde Seda ve Onur birbirine girdi. Onur sinir krizi geçirip bağırınca Seda gözyaşlarına boğuldu. Seda, Onur'un kendisine bağırmasıyla gözyaşlarına boğuldu. Seda'nın yapmış olduğu şaka kendisine pahalıya patladı. Onur'un alnına rujla ' davşan ' yazıp eline havuş verince olanlar oldu, Onur sinir krizi geçirdi ve Seda'nın üzerine bağırarak yürümeye başladı.
Türkiye Diyarbakır Big Brother 


Big Brother Seda Kim?
Seda Yaş: 29
Seda Meslek: Satış Danışmanı
Big Brother yarışmacısı Seda İzmir'de yaşıyor, 29 yaşında ve aslen Diyarbakırlı. Seda bir otelin güzellik bölümünde satış danışmanı olarak çalışıyor. Seda anne babası ve anneannesi ile beraber yaşıyor. Seda sesinin güzel olmadığını düşünüyor fakat şarkı söylemeyi çok seviyor. Diyarbakır'dan eğitimleri için İzmir'e taşınmışlar...

Big Brother Onur Aydemir Kim?
Big Brother Türkiye Onur, 20 yaşında, öğrenci ve Bursalı. Babasının yanında büyüyen Onur, hayatla ilgili pek çok şeyi ondan öğrendiğini söylüyor. Hayvanları çok seven Onur, kedilerden korktuğunu da inkar etmiyor. Big Brother Türkiye evinde en çok kızları merak eden Onur, kızlarla flört etmeyi seviyor ve diş tellerinin kızlar tarafından beğenildiğini düşünüyor. Bu yüzden de diş tellerini çıkarmıyor.

Onur, Türkiye'nin gülmeye ihtiyacı olduğunu ve çılgınlıklarıyla gönülleri fethedeceğine inanıyor. Onur, Big Brother Türkiye'nin büyük ödülü 1 milyon lirayı alırsa Dünya'da ayak basmadık yer bırakmayacağını dile getiriyor.


23 Ocak 2016 Cumartesi günü yayınlandı