Rubin Kazan - Partizan 2-0 (Maç Özeti 2012)

Rubin - Partizan 2-0 maç özeti ve golleri izle...
Gökdeniz Karadeniz Avrupa Avrupa Ligi Belgrad İnter 


UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta heyecanı, bu akşam oynanan 24 maçla sona erdi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki 2. maçında Partizan Belgrad'ı konuk eden Rubin Kazan, Gökdeniz Karadeniz'in şık bir gole imza attığı mücadeleyi 2-0 kazandı, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Konuk ekibin Rubin Kazan kalesine yüklendiği dakikalarda Gökdeniz Karadeniz attığı golle takımını rahatlattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Rubin Kazan, 48. dakikada Roman Yemenenko ' nun attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı. H Grubu ' nda yer alan Rubin Kazan 4 puanla, 4 puanı bulunan İnter ' in ardından ikicin sırada yer alıyor. Birer puanı olan Neftçi ve Partizan üçüncü ve dördüncü sırada bulunuyor. Rubin, bir sonraki maçını 25 Ekim'de kendi sahasında Neftçi takımı ile oynayacak.

Rusya ' nın Avrupa Ligi ' ndeki diğer temsilcisi Anzhi, 62. ve 90. dakikada Samuel Eto ' o ' nun attığı iki golle rakibi Young Boys ' u mağlup etti. A Grubu ' nda yer alan Anzhi, 4 puanla ilk sırada yer alıyor. 4 puanı olan Udinese ikinci, 3 puanı bulunan Liverpool üçüncü ve sıfır puanla Young Boys sonuncu sırada. Anzhi bir sonraki maçını 25 Ekim'de Liverpool deplasmanında yapacak.

5 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı