Real Sociedad Sevilla: 2-1 Maç Özeti (21 Aralık 2012)

Real Sociedad Sevilla: 2-1 Maç Özeti ve Golleri İzle...
Gary Medel Real Sociedad Carlos Vela Sevilla Diego 


İspanya Ligi'nin 17. hafta maçında Real Sociedad, sahasında konuk ettiği Sevilla'yı 2-1 mağlup etti.

La Liga'da 17. hafta mesai noel nedeniyle erken başladı. Real Sociead'ın evinde Sevilla'yı konuk ettiği mücadele

NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmaya ev sahibi Real Sociedad rakibine oranla daha etkili başladı. Baskısını üst üste yaptığı ataklarla sıklaştıran Sociedad, aradığı golü 18. dakikada buldu. Antoine Griezmann'ın pasında ceza sahası önünde topla buluşan Carlos Vela sert şutuyla kaleci Diego Lopez'i mağlup ederek takımını 1-0 öne taşıdı.

Golden sonra toparlanan Sevilla, rakip yarı sahada daha çok görünmeye başladı. Konuk ekip özellikle Jesus Navas'ın şekillendirdiği ataklarda Reyes ve Negredo ile golü aradı ancak girişimler sonuçsuz kaldı ve Sociedad devreyi 1-0 önde kapatmayı başardı.

İkinci yarının hemen başında Real Sociedad Diego ile net bir pozisyondan yararlanamazken pozisyonun devamında kalesinde golü gördü. 49. dakikada Navas'ın pasında Gary Medel, topun gelişine düzgün vurdu ve direkten ağlara giden topla skora eşitlik geldi. 1-1.

Real Sociedad 69. dakikada yeniden öne geçti. Carlos Martinez ceza sahasına iyi girdiği pozisyonda topu altıpas hizasına ortaladı ve uygun pozisyondaki Alberto de la Bella takımını 2-1 öne geçiren gole imzasını attı.

Mücadelenin 74. dakikasında Carlos Vela'ya faul yapan Coke, 3 dakika içerisinde gördüğü 2 sarı kartla oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Kalan dakikalarda 10 kişi oynayan Sevilla, beraberlik golü için saldırdı ancak konuk ekibin baskısı sonuç vermeyince mücadele Real Sociedad'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla Real Sociedad puanını 25'e yükseltirken, Sevilla ise 19 puanda kaldı.
21 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı