Real Madrid Manchester City Goals 18.09.2012

Real Madrid Manchester City Goals . 18 Eylül 2012 Real Madrid Manchester City maç özeti ve golleri burada.Real Madrid 3-2 Manchester City maç özeti videosu.Şampiyonlar Ligi'nde haftanın dikkat çeken maçında Real Madrid evinde Manchester City'i konuk etti. Real Madrid, Manchester City'i 3-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı.
Avrupa Barcelona Cristiano Ronaldo Ronaldo Aleksandar Kolarov 


Real Madrid Manchester City'i devirdi.

Lige istediği gibi başlayamayan Real Madrid, Devler Ligi'nin açılış maçında sahasında Premier Lig şampiyonu Manchester City'i ağırladı.

Real Madrid: 3 - Manchester City: 2

MAÇTAN DAKİKALAR


90 dakikanın son düdüğü çalıyor. Nefes kesen maçta 3 puan Real Madrid'in!
90′
Gol Cristiano Ronaldo
GOOOOOL! REAL MADRİD GERİ DÖNDÜ! RONALDO! Sol kanatta topu alan Cristiano Ronaldo, rakibinden sıyrılarak ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu. Hart'ın müdahelesine rağmen top ağlara gitti.
89′
Sarı Kart Edin Dzeko
88′
RONALDO VURDU HART ÇIKARTTI! Benzema'nın pasında ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Ronaldo müsait pozisyonda vuruşunu yaptı ama Hart topu çeldi.
87′
Gol Karim Benzema
GOOOOOL! ANINDA CEVAP GELDİ REAL MADRİD'DEN! Di Maria'nın pasında ceza sahası içersinde topu kontrol eden Benzema dönerek yerden çok şık bir vuruş yaptı ve top ağlara gitti.
85′
Gol Aleksandar Kolarov
GOOOOOOOL! CİTY YENİDEN ÖNDE! Sağ kanatta kaleye bir hayli uzak noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Kolarov, direkt olarak kaleye yolladı topu. Kale önünde seken top Casillas'ın uzanamayacağı köşeye gitti.
76′
Gol Marcelo
GOOOOOOL! MARCELO ATTI SKORA DENGE GELDİ! Ceza sahası dışında topla buluşan Marcelo, topu sağ ayağına alarak plase vuruşunu yaptı ve savunmaya da temas eden top ağlarla buluştu.
75′
CİTY İKİNCİ GOLE YAKLAŞTI! Tevez'in pasında topla buluşan Yaya Torure yine güzel bir driplingle ceza sahasına sokularak vuruşunu yaptı ama top az farkla yandan auta gitti.
70′
Sarı Kart Vincent Kompany
69′
Gol Edin Dzeko
GOOOOOL! BERNABEU'DA ŞOK! Ani gelişen Manchester City atağında ikiye bir yakalandı Real Madrid savunması. Topla birlikte hareket halinde olan Yaya Toure, solunda koşu yapan Dzeko'ya attı pasını. Ceza sahasına sokulan golcü futbolcu, Casillas'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda fileleri havalandırdı.
52′
Sarı Kart Javi García

DEVRE ARASI İSTATİSTİKLERİ
0 - 0
4 İsabetli şut 0
6 İsabetsiz şut 0
3 Korner 0
2 Faul 2
0 Sarı kart 0
0 Kırmızı kart 0
%58 Topla oynama %42
40′
HİGUAİN İSTEDİĞİ VURUŞU YAPAMADI: Di Maria'nın kale sahasına doğru gönderdiği topa hareketlenen Higuain zor pozisyonda altıpas içersinde vuruşunu yaptı ama top üstten auta gitti.
20′
REAL MADRİD YİNE GOLE YAKLAŞTI: Di Maria'nın savunmanın arkasına yolladığı topa hareketlenen Higuain topu kontrol etmek isterken Hart girdi araya. Sol tarafa açılan topu yeniden alan Higuain gerideki Ronaldo'yu gördü. Onun vuruşunda savunmaya çarpan topa Khedira ayak koydu ama top üstten dışarı gitti.
12′
RONALDO YİNE YOKLADI: Di Maria'nın uzun pasında sol kanatta topu kontrol etti Ronaldo. Daha sonra ceza sahasına sokularak çaprazdan sert bir vuruş yaptı ama Hart bu pozisyonda da gole izin vermedi.
8′
REAL MADRİD GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Ani gelişen Real Madrid atağında Higuain'in pasıyla soldan ceza sahasına sokulan Ronaldo'nun yerden yaptığı vuruşta Hart son anda uzanarak topu kornere çeldi.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Her iki takım oyuncuları da maç öncesi seramonisi için sahaya çıkmaya başladılar.İngiliz kulübünün 5 golle Avrupa'daki en golcü ismi olan Sergio Agüero bugün yedek kulübesinde yer alıyor.Manchester City bu sezon oynadığı tüm maçlarda kalesinde en az bir gol gördü.Ligde geçtiğimiz hafta Sevilla'ya 1-0'lık skorla boyun eğen Real Madrid, henüz dördüncü hafta sonunda ezeli rakibi Barcelona'nın 8 puan gerisine düşmüştü.İspanyol devi son Şampiyonlar ligi şampiyonluğunu Vicente Del Bosque yönetiminde, 2001-02 sezonunda yaşamıştı.9 kez Devler Ligi'nde mutlu sona ulaşan Real Madrid, Avrupa'nın kulüpler bazındaki en prestijli organizasyonunda en fazla şampiyonluk yaşayan takım konumunda.

MANCHESTER CİTY: Hart, Maicon, Kompany, Clichy, Nastasic, Nasri, Javi Garcia, Barry, Silva, Yaya Toure, Tevez

REAL MADRİD: Casillas, Varane, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Khedira, Alonso, Essien, Di María, Ronaldo, Higuain

Her iki takımın da ilk 11'leri belli olmuş durumda.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
19 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı