Real Madrid Barcelona: 1-1 Maçın Özeti ve Golleri (El Clasico)

Real Madrid Barcelona: 1-1 Maçı Özeti ve Golleri (El Clasico 31.01.2013) İzle... Real Madrid ile Barcelona: 1-1 berabere kaldı. Real Madrid'in Barcelona karşısında golünü Raphael Varane, Barcelona'nın golünü ise Fabregas kaydetti. Real Madrid ile Barcelona maçı Santiago Bernabau'da oynandı. Real Madrid ile Barcelona maçı TRT Spor'dan canlı yayınlandı. Real Madrid ile Barcelona maçını Carlos Gomez yönetti. İşte Real Madrid Barcelona: 1-1 Maçı Özeti ve Golleri...
Barcelona Cristiano Ronaldo Atletico Madrid Lionel Messi Ronaldo 


İspanya Kral Kupası yarı finalinde Real Madrid, Santiago Bernabau'da Barcelona'yı ağırladı. Bol pozisyona ve tempolu bir oyuna sahne olan El Clasico karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Real Madrid, Barcelona ile evinde 1-1 berabere kaldı. Barcelona'nın golünü Fabregas (50') atarken, Madrid'in golünü Raphael Varane (81') kaydetti.

Kral Kupası yarı final ilk maçında İspanya'nın iki devi karşılaştı. Fabregas'ın golüne genç Varane cevap verdi ve El Clasico 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Barcelona, Madrid deplasmanında ideale yakın bir 11'le sahaya çıkarken, Mourinho'nun ekibinde önemli eksikler vardı. İlk yarıda Barcelona daha üstün bir oyun sergiledi. Xavi direkleri aşamadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

2. yarının başında, 50. dakikada Fabregas'ın golüyle Barça deplasmanda öne geçti. Golden sonra hem Real Madrid, hem de Barcelona önemli fırsatlar yakaladı. Barçalı Pedro, %100'lük bir gol pozisyonunda farkı 2'ye çıkaramadı ve bu an maçın dönüm noktası oldu. Son bölümde Mourinho kozlarını oynadı ve Real Madrid daha atak bir futbol sergiledi. 81. dakikada Madrid ekibinin 1993 doğumlu Fransız defans oyuncusu Raphael Varane sahneye çıktı ve skora eşitliği getirdi. Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun suskun kaldığı maçta başka gol olmadı ve Barcelona evine avantajla döndü.

Rövanş karşılaşması 27 Şubat'ta oynanacak ve iki devden biri finalde Sevilla-Atletico Madrid eşleşmesinden gelecek takımla karşılaşacak.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı