Juventus Chelsea: 3-0 Maçın Özeti ve Golleri (21 Kasım 2012)

Juventus Chelsea: 3-0 Maçın Özeti ve Golleri izle...
Arturo Vidal Chelsea İtalya İtalyan Fabio Quagliarella 


Şampiyonlar Ligi ve E Grubu'nda gecenin sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından birinde Juventus ile Chelsea İtalya'da karşı karşıya geldi.

Şampiyonlar Ligi E Grubu mücadelesinde Juventus, sahasında son şampiyon Chelsea'yi 3-0'la geçmeyi başardı. Juventus'a galibiyeti getiren golleri Quagliarella, Vidal ve Giovinco kaydetti.

Şampiyonlar Ligi E Grubu mücadelesinde Juventus, sahasında Chelsea'yi konuk etti. Grubun kaderini doğrudan etkileyecek olan maçı Juventus, 3-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı. Juventus'a galibiyeti getiren goller 38. dakikada Quagliarella, 61. dakikada Vidal ve 90. dakikada Giovinco'dan geldi.

Grupta çıkma yolunda takımların kaderini büyük oranda belirleyecek maçın ilk yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. İki ekibin de tehlikeli ataklar gerçekleştirdiği devrede tek gol Juventus'tan geldi. Fabio Quagliarella 38'de topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 1-0 Juventus'un üstünlüğüyle sona erdi.

61'inci dakikada Juventus'ta bu kez Arturo Vidal sahneye çıkan isim oldu. Vidal attığı golle siyah-beyazlıları 2-0 öne geçirdi.

Ev sahibi ekipte son sözü Giovincci söyledi. Giovinci, 90'da Juventus'un 200. Şampiyonlar Ligi golünü kaydederken, İtalyan ekibinin galibiyetini ilan etti: Juventus 3 - Chelsea 0.

Bu galibiyetin ardından Juventus puanını 9'a çıkardı ve 2. tur için büyük avantaj sağladı. Chelsea ise 7 puanda kaldı. Gruptaki diğer maçta Shakhtar Donetsk ise FC Nordsjaelland'ı deplasmanda 5-2 yenerek puanını 10'a çıkardı.


21 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı