İsmail Küçükkaya'dan Fatih Terim'e destek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Takımı çalıştırırken sözleşmesi tek taraflı feshedildiği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federesyonu'na (TFF) 12 milyon 950 bin liralık (3 milyon 500 bin euro) tazminat davası açmış bu hamlesi tartışma konusu olmuştu.
İsmail Küçükkaya Türkiye Futbol Federasyonu Galatasaray A Milli Takımı Fatih Terim 


Fox TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya devam eden dava hakkında açıklamalarda bulunarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fatih Terim'in parasını vermesi gerektiğini söyledi.

Küçükkaya şu açıklamalarda bulundu:

Bazıları kızıyor ama ben size şunu söylemek istiyorum: Burada Futbol Federasyonu kesinlikle haksız. Çünkü; imzaladığınız bir sözleşme var, sizin kafanıza silah dayayarak o sözleşmeyi yapmadılar. Siz geçmişte kimlere kimlere paraları verdiniz... Attığınız adamlara paraları da ödediniz çünkü hukuk devleti... Kızın kızmayın adamı gelen bir talimatla görevden alırken iyiydi.. Terim şimdi söleşmesine uyulmasını istiyor.

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
14 Mart 2018 Çarşamba günü yayınlandı