İngiltere - Brezilya: 2-1 Maçın Özeti

İngiltere - Brezilya: 2-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle... İngiltere sahasında ağırladığı Brezilya'yı 2-1 mağlup etti. İngiltere Milli Takımı, özel maçta karşılaştığı Brezilya'yı 2-1 yendi.
Barcelona Wayne Rooney Atletico Madrid Ronaldinho Ronaldo 


İngiltere Wembley'deki özel maçta Brezilya'yı konuk etti. İngiliz milli takımı Güney Amerika temsilcisini 2-1 mağlup etti.

Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren İngiltere hazırlık maçında Brezilya ile karşılaştı. Wembley Stadyumu'nda oynanan zorlu karşılaşmada ev sahibi İngiltere maçtan Rooney ve Lampard'ın golleriyle 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Maçın 13. dakikasında Neymar gole yaklaştı ancak İngiltere savunması pozisyonu engellemeyi başardı. Dakikalar 18'i gösterirken Brezilya penaltı atışı kazandı ancak topun başına geçen Ronaldinho bu gol fırsatını değerlendiremedi ve penaltıyı kaçırdı.

Maçta perdeyi açan gol 26. dakikada geldi ve İngiltere'de Wayne Rooney attığı golle skoru 1-0'a taşıdı. 30. dakikada İngiltere defansı yerinde bir müdahaleyle Luis Fabiano'nun şutunu kaleyi bulmadan engelledi. Maçın 44. dakikasında Theo Walcott gole yaklaştı ancak İngiltere ikinci gol fırsatını iyi kullanamadı. Maçın ilk yarısını İngiltere 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Brezilya oldu ve maçın 48. dakikasında Fred attığı golle skorda 1-1'lik dengeyi sağladı. Bu golün hemen ardından 50. dakikada Fred bir kez daha gole yaklaştı ancak pozisyonda üst direk gole izin vermedi.

Ev sahibi İngiltere'nin şoku atlatması fazla uzun sürmedi. Maçın 60. dakikasında Wayne Rooney'nin pasını iyi değerlendiren Frank Lampard attığı golle skoru 2-1'e taşıdı ve takımını yeniden öne geçirdi. 75. dakikada Brezilya adına Oscar'ın şutundan sonuç çıkmadı. Beraberlik golünü arayan Brezilya'da 83. dakikada Fred kaleyi yokladı fakat top auta çıktı.

Maçta başka gol olmadı ve İngiltere sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

7 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı