Hakan Özmert: 'Antalyaspor'a başarılı olmaya geldim' - ANTALYA

Hakan Özmert: " Antalya spor'a başarılı olmaya geldim" - ANTALYA - Antalya spor'un yeni transferi Hakan Özmert - Özmert ile Antalya spor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı'nın yerlerine oturması - Arıcı'nın konuşması - Özmert'in konuşması - İmza atma ve formayla poz verme görüntüleri " Antalya spor'a başarılı olmaya geldim" - Antalya spor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Hakan Özmert:"İnşallah Antalya spor'u başarılı günlerine kavuştururuz. Taraftarımız, yönetimimiz, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımızla inşallah güzel günler göreceğiz"ANTALYA (AA) - Antalya spor, Medipol Başakşehir'den transfer ettiği orta saha oyuncusu Hakan Özmert ile sözleşme imzaladı. Antalya spor Kulübünün daha önce 1,5 yıllığına anlaştığını açıkladığı 32 yaşındaki oyuncu Özmert için kulübün Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde imza töreni düzenlendi.
Hakan Özmert, törende, konuşmasına transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek başladı.
Antalya spor'un yeni tesislerine ilk defa geldiğini anlatan Özmert, "Çalışanların beni kapıda karşılaması kendimi evime dönmüş gibi hissettirdi, mutlu etti. Buraya başarılı olmaya geldim. İnşallah Antalya spor'u başarılı günlerine kavuştururuz. Taraftarımız, yönetimimiz, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarımızla inşallah güzel günler göreceğiz." ifadelerini kullandı. Antalya spor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, eski futbolcuları Hakan Özmert'in yuvasına döndüğünü söyledi.

Hakan Özmert'in tecrübeli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Arıcı, "Avrupa tecrübesi olan bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Hakan ve Antalya spor için inşallah hayırlı bir transfer olur." dedi.
Konuşmaların ardından iki yıllık sözleşmeye imza atan Hakan Özmert, giydiği Antalya spor formasıyla gazetecilere poz verdi.
İmza Töreni Tarım Görece Forma Eski Futbolcu 

26 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı