Fenerbahçe Marsilya 2-2 Maçın Ardından Alex ve Meireles Açıklaması


Selçuk Şahin Avrupa İbrahim Tatlıses Aykut Kocaman Avrupa Ligi 


Fenerbahçe: 2 Marsilya: 2 Maçı Geniş Özet (İZLE)

' Kaybedilen bir şey yok '

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Fenerbahçe kendi sahasında ağırladığı Marsilya ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Raul Meireles açıklamalarda bulundu.

Portekizli yıldız yaptığı açıklamada, ' 65 dakika boyunca iyi bir oyun ortaya koyduk maçta fakat o dakikadan sonra kontrol rakibe geçti. İlk Avrupa maçımda tabi ki galibiyetle başlamak isterdim fakat olmadı. ' dedi.

Gruptaki en önemli rakiple berabere kalmalarının Fenerbahçe'nin şansını ne kadar etkilediği sorulan Meireles, ' Gruptaki diğer maç da berabere bittiği için herkes eşit durumda. Elbette sahamızda kazanmak isterdik. 65 dakika boyunca iyi oynadık fakat maç berabere bitti. Kaybedilen bir şey yok. Gruptaki diğer maçlarımıza bakacağız. ' şeklinde konuştu.

İstanbul ve Fenerbahçe ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Meireles, ' Geldiğim günden beri gerek takım içinde gerekse dışarda iyi karşılanıyorum. Sokakta tepkiler çok güzel, çok olumlu. Takımda da herkes bana karşı iyi. Çok kaliteli bir ekibe sahibiz. Bu ekiple birlikte başarılar kazanmak için sabırsızlanıyorum. ' dedi.



İbrahim Tatlıses'ten Kocaman'a ''Alex' 'tepkisi

Fenerbahçe'nin sahasında 2-0 öne geçtiği maçta Marsilya ile 2-2 berabere kalmasına sinirlenen İbrahim Tatlıses, Twitter'da teknik direktör Aykut Kocaman'a tepki gösterdi.

Tatlıses 'Yine yaktın bizi Aykut Hoca. Alex'e garezin nedir anlamadım. Alex çıktı 2 tane gol yedik ' diye tweet attı.

Tribünden sahaya mesaj
Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi maraton tribününde açtıkları pankartla futbolculara mesaj gönderdi.

''Çubuklu'' Fenerbahçe forması şeklinde hazırlanan büyük pankartta ''Sırıl sıklam olsun o forma'' yazısı yer aldı.

Maraton üst tribünü boydan boya kaplayan Türk Bayrağı açan tribünler, seremoninin ardından ''Bizler inandık sizler inanın, bizim için bu maçı alın'' şeklinde tempo tuttu.

Futbolcular el ele tutuşarak tribünleri selamladı
Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolcular, tribünleri dolduran taraftarlardan büyük destek gördü.

Futbolcular, kale arkası tribünlerinin tezahüratları üzerine, el ele tutuşup tribünlere doğru giderek taraftarları selamladı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, tüm takıma yapılan sevgi gösterilerinin ardından başta kaptan Alex olmak üzere futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

Tribünler Selçuk Şahin'in gönlünü aldı
Fenerbahçeli taraftarlar, Spartak Moskova ile Kadıköy'de yapılan maçta tribünlerden tepki gören futbolcu Selçuk Şahin'in gönlünü aldı.

Türk Telekom kale arkası tribüne ''Ruhunla, yüreğinle, alkışlarla Selçuk Şahin'' yazılı pankart asan taraftarlar, tezahüratlarla futbolcuyu tribüne çağırdı.

Daha sonra ''Volkan, Selçuk'u buraya getir'' şeklinde tempo tutan taraftarların çağrısına yanıt veren sarı-lacivertli futbolcu, tribünlerin önüne doğru giderek seyirciyi selamladı.

Fransız ekibini az sayıdaki taraftarı İstanbul'da yalnız bırakmadı. Statta misafir seyirci tribününde 100'ü aşkın taraftar yer alarak, Olympique Marsilya takımına destek verdi.

Olympique Marsilya maç öncesi ısınmak için sahaya çıktığında ilk olarak tribünlerdeki yerini alan taraftarını selamladı.

İbrahim Tatlıses Hakkında
Adanalı bir sinemacının, inşaatta sesini duymasıyla birlikte önce Adana'da ardından Ankara'da çeşitli gazinolarda sahneye çıktı. 1975 yılında çıkardığı "Ayağında Kundura" adlı plakla tüm Türkiye'ye sesini duyurdu. Ardından "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" gibi türküleriyle ününü pekiştirdi. "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" gibi albümleri büyük ilgi gördü. "Allahım Neydi Günahım", "Yakamoz", "Yol Ver Dağlar...
devamı
20 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı