Eskişehirspor, Beşiktaş’a Bileniyor

Eskişehirspor Asbaşkanı Nihat Çuhadar, “Takımımızın ruhu ve gücünü ortaya koyarak, Beşiktaş maçından mutlaka puan veya puanlar alarak döneceğiz” dedi.
Eskişehirspor Ersun Yanal Süper Lig Spor Toto Spor Toto Süper Lig 


Spor Toto Süper Lig ' in 15. Haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Eskişehirspor hazırlıklarına başladı. Spor Toto Süper Lig ' in 14. haftasında kendi evi ve seyircisi önünde Kasımpaşa ile karşılaşan Eskişehirspor, 2-2 ' lik skor ile maçtan aldığı 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Kasımpaşa maçında kaybedilen 2 puanı unutup Beşiktaş deplasmanı için hazırlanan siyah-kırmızılı ekip, Salı günü başlanan antrenmanlarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren takım, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlanan antrenmanları takımın eksikliklerini gidermek amacıyla top çalışması ve taktiksel çalışma yaparak devam ettiriyor. Soğuk hava koşullarına Eskişehirspor, Beşiktaş maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Antrenmanları yakından takip eden Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa maçında şanssızlık yaşadıklarını belirten Tüzün, “İlk yarının son haftaları ligde zorlu mücadelelere tanık oluyor. Bizde Kasımpaşa maçında yaşadığımız şanssızlıklar sonucu maalesef iki puan bıraktık. Bunun telafisi olarak ezeli rakibimiz Beşiktaş ' tan 3 puan almak istiyoruz. Beşiktaş ' tan üç puan alarak ligin üst sıralarındaki yerimizi korumak istiyoruz. Futbolcularımızın çalışmalarında gösterdiği hırs bizleri memnun ediyor ve biz onlara güveniyoruz. İnanıyoruz ki Kasımpaşa maçında kaybettiğimiz o talihsiz iki puanın telafisini Beşiktaş maçında kazanacağız” diye konuştu.

Öte yandan Kulüp Asbaşkanı Nihat Çuhadar da zorlu Beşiktaş maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Ligin 15.haftasında yapılacak olan Beşiktaş maçının hazırlıklarını değerlendiren Çuhadar, “Beşiktaş ile bu hafta oynayacağımız maç gerçekten çok önemli. Beşiktaş çok iyi bir çıkış yakaladı ve takım olarak da iyi bir takımları var. Biz Eskişehirspor olarak her zaman söylüyoruz hedefleri olan bir takımız. Çıktığımız deplasmanlarda Beşiktaş veya büyük takım gibi değerlendirmeyip mutlaka Beşiktaş ' tan da puan veya puanlar alacağımızı düşünüyoruz. Zaten teknik heyet ve futbolcularımız da bu bilinçte” dedi. İstanbul ' da oynanacak Beşiktaş maçının izleyenler için keyifli olacağına da dikkat çeken Çuhadar, “Özellikle İstanbul ' daki maçın izleyiciler için de güzel olacağını düşünüyorum. Kadrolara ve takım durumlarına göre bol göllü bir maç olmasını bekliyorum. Kulüp olarak tüm emek ve çabalarımız sonucu Beşiktaş ' tan mutlaka puan veya puanlar alarak Eskişehir ' e döneceğiz ' şeklinde konuştu.

Perşembe günü basına kapalı olarak yapılacak antrenmanın ardından takım, 7 Aralık Cumartesi günü saat 20.00'da deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı için 6 Aralık'ta Cuma günü saat 13.30'da İstanbul'a hareket edecek.
7 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı