Boluspor - Şanlıurfaspor Maçı Özeti

Boluspor - Şanlıurfaspor Maçı Özeti. Boluspor, PTT 1. Lig ' in 30. haftasında kendi sahasında Şanlıurfaspor ' a 1-0 mağlup oldu.Karşılaşma boyunca taraftarların istifasını istediği Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, maç sonunda yaptığı açıklamada son maça kadar beraber olacaklarının sinyallerini verdi.
Çaykur Rizespor Rizespor Şanlıurfaspor Boluspor Oğuz Çetin 


Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, “İç sahada sizlerin karşısına kazanan bir teknik adam olarak yine çıkamadım. Haftalardır süren bir sıkıntı var. Yine yemememiz gereken bir golü yedik. Onun dışında oyunun kontrolü bizdeydi. Ataklar geliştirdik ancak gol yollarında istediğimizi yapamayınca mağlup oldu. Taraftarların tepkisine diyecek sözüm yok. Ancak onlar da 90 dakika takımlarını desteklesinler. Sonra tepkilerini ortaya koysunlar” dedi.

Boluspor ' da sağ beki koruyan Savaş Yıldız da, kaybettikleri için üzgün olduğunu ifade ederek, “Bugün iç sahada taraftarımıza galibiyet tattırmak istiyorduk. Erken gol yeyince moraller bozuldu. Daha çok atak oynayan bizdik. Rakip kalede pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik” şeklinde konuştu.Kırmızı-beyazlı takımın genç oyuncusu Emre Kılınç ise taraftarlardan özür dileyerek, şunları söyledi:

“Savaş ağabeyin dediği gibi; daha çok atak oynayan bizdik. Pozisyonlarımız çoktu ancak değerlendiremedik. Önümüzdeki dört maç kaldı. Bu maçları kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Camiamızdan özür diliyorum.”

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise, oyuncularının iki haftadır yeni bir karakter oluşturduğuna dikkat çekerek, “Bizim için çıkış maçıydı. Boluspor içinse Play-off ' a katılmak adında önemli bir maçtı. Ancak oyuncularım bir karakter oluşturdu. İki haftadır bu karakterle maç kazanıyoruz. Biz bu galibiyetle alt sıralardan kurtulduk. Oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

Şanlıurfasporlu futbolcu İbrahim Yavuz ise altın, değerinde bir 3 puan kazandıklarını belirterek, “Her iki takım için de çok önemli maçtı. Kazanan biz olduk ve alt sıralardan kurtulduk. Ev sahibi ekibin Play-off umudu vardı. Onlar da iyi bir mücadele sergiledi. Ben buradan özellikle maç sonunda bizleri alkışlayan Boluspor taraftarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor ' un bir başka oyuncusu Özgür Özkaya ise maçı şöyle değerlendirdi:

“Buraya üç puan için geldik. Geçen hafta kazanmış olmamız bize moral oldu. Rakibimizin zaaflarını değerlendirdik. Onlar da pozisyonlar buldu ancak değerlendiremediler. Önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor ' u da yenerek toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz.”

15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı