Bayer Leverkusen Metalist Kharkiv 0-0 (Maçı Geniş Özeti 2012)

Bayer Leverkusen Metalist Kharkiv 0-0 Maçı Geniş Özeti izle...
Avrupa Bayer Leverkusen Almanya Ukrayna 


Avrupa Ligi'nde K Grubu'nda Almanya'da Bayer Leverkusen ile Metalist Kharkiv 0-0 berabere kaldı.

Bundesliga'da sıkıntılı günler geçiren ve üç karşılaşmada sadece bir galibiyet alabilen Bayer Leverkusen, dokuzuncu haftası oynanan Ukrayna Ligi'nde dördüncü sırada yer alan Metalist Kharkiv'i konuk etii.

Mücadeleye etkili başlayan Leverkusen karşısında oyun disiplininden kopmayan Metalist, dakikalar ilerledikçe oyunu da ortaya getirmeyi başardı. İlk 45 dakikada gol sesi çıkmazken, ikinci devreye de takımlar aynı ilk 11'ler ile başladı.

63'te hem Schrülle hem de Castro oyuna girerek hücuma hareketlilik katsa da Kharkiv'in etkili savunması karşısında istedikleri fırsatları bulamadılar.

Son dakikalarda her iki takım da skoru değiştirmek için yüklense de skora yansımayınca puanlar 0-0'lık sonuçla paylaşıldı.

Rosenborg deplasman dinlemedi
Grubun bir diğer karşılaşmasında Rapid Wien deplasmanına konuk olan Rosenborg, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Misafir takım 18'de Elyounoussi öne geçmeyi başardı. İlk 45 dakika bu skorla sonuçlanırken, Rosenborg'u rahatlatan gol 60'da Dorsin'den geldi.

Rapid Wien 6 dakika içinde Katzer ile cevap verirken, kalan dakikalarda ev sahibinin baskısı sonuç getirmedi ve Rosenborg Avrupa macerasına üç puanla başlamış oldu.

21 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı