Akhisar Belediyespor 2 : 1 Çaykur Rizespor

Süper Lig'e çıkacak ikinci takımın belirlendiği maçta sahasında Akhisar Belediyespor ' a 2-1 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşatan Çaykur Rizespor Süper Lig'e çıkma umutlarını play-off maçlarına bırakırken, alınan mağlubiyet sonrası yeşil-mavili taraftarlar Rize Yeni Şehir Stadyumu'nu savaş alınına çevirdi. İstenmeyen olayların yaşandığı maçta bir çok taraftar yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Son Dizisi Rizespor Süper Lig Çaykur 


Karşılaşma sonrasında konuşan Akhisar Belediye Gençlikspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, başarının bir ekip işi olduğunu belirterek ' Tek başımıza başarmadık Bu bir ekip çalışmasıydı. Çok iyi bir yönetim vardı Akhisar'da, çok iyi bir ortam yakaladık. Gelen oyuncularımız hepsi seçilerek geldi ve bizi yanıltmadılar. Taraftarımız her deplasmanda yanımızda oldu. Her zaman bizi desteklediler. Bu unsurlar bir arada olduğu için başarılı olduk, Yoksa bizim tek başımıza başarma gücümüz yok. Süper Lig'e çıktık ama asıl işimiz şimdi başlıyor. Kalıcı olmak için en kısa sürede çalışmalara başlayıp sağlam temeller atmak için çalışacağız ' dedi.

Akhisar Belediye Gençliksporlu futbolcu Merter ise duygularını ' İnanılmaz bir duygu, bütün futbolcuların bu duyguyu yaşaması isterim. Geçtiğimiz hafta Karşıyaka ' yı yendik ama sevinç yaşayamadık. Çünkü aklımızda hep bu maç vardı. Bu maçın çok baskılı olacağını biliyorduk. Şükürler olsun bu duyguyu yaşadık. Çünkü bütün Ege ' nin bizden beklentisi vardı. Sonunda mutlu sona ulaştık. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Herkese armağan olsun ' diyerek dile getirdi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Giray Bulak ise Süper Lig şansını kaybetmediklerini hatırlatarak ' Bu maçı başaramadık. Fakat bu başarısızlık Süper Lig'i kaybettiğimiz anlamına gelmez. Bu maçı kaybettik. Ayağımıza gelen ligi bugün kaçırdık. Önümüzdeki günlerde play-off ' da oynayacağımız maçlar var. Bunları kazanmaya bakıyoruz. Çocukların hafta içindeki düşünceleri pozitiflikleri maça konstantreleri çok iyiydi ama şok bir golle başladık maça. Çok tempo ve forse etik oyunu, enerji kaybına uğradık. Oyuncularımız bu noktaya kadar işi götürdüler. Onlar bu çıkışı yapmışlardı. Bu noktaya geldikten sonra üzüntülüyüz ' ifadelerini kullandı.

Yeşil mavililerin kaptanı kaleci Ramazan ise ' Takım ve şehir olarak odaklanmıştık. Ama olmadı. Çok üzgünüz. Ben konuşmak istemiyorum ama butün hakemler buraya gelirken sahamızda bizi çok eziyorlar. Verdiği yanlış kararlardan dolayı bu taraftar kendini tutamadı. Son dakikalarda istenmeyen olaylar yaşandı. Moralimiz çok bozuk. Umut ediyorum sahamız da kapanmaz, önümüzde play-off maçları var. Maçtan sonra hakemin yanına gittim ve bu durumu kendisinin yaptığını söyledim. Bana bıyık altında gülmeye başladı. Biz sadece adalet istiyoruz. Bu kulübün hakkıyda bugün süper lige çıkmak ama önümüze bakacağız ' dedi.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
14 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı