Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a yanıt

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında eleştirdiği Beyaz Tv spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'dan karşılık gecikmedi. Çakar, Beyaz Tv ekranlarında Aziz Yıldırım'a yanıt verirken askerlik göndermesi yaptı.
Ahmet Çakar Fenerbahçe Başkanı Fenerbahçe Beyaz Tv Aziz Yıldırım 


Ahmet Çakar dobra konuşmalarına daha programın başında başladı. Fenerbahçe deneme tahtası değildir diyen Çakar, ' Yıldırım dört şeyi çok iyi yapar; gündem yaratma, muhalefeti tehdit etme, kendi değerlerini yok etme ve suni düşman yaratma ' sözlerini söyledi. Öte yandan ' Fenerbahçe senin malın değildir Aziz Yıldırım. 20 milyonluk camiayı aptal yerine koyamazsın ' diyerek sert bir şekilde yanıt verdi.

Öte yandan ünlü yorumcu konuşmasının devamında ' Eğer Aziz Yıldırım medeni bir insansa yayına bağlansın veya yüzümüze karşı konuşsun ' diyerek açık açık Aziz Yıldırım'ı stüdyoya davet etti.

Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
18 Nisan 2016 Pazartesi günü yayınlandı