Abdurrahim Albayrak'tan Lucescu'ya telefon

Galatasaray'ın geçen sezon transferin başındaki isim olan Levent Nazifoğlu, Beyaz Futbol'da açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Beyaz Futbol Lucescu 


Galatasaray'ın Lucescu serüveniyle ilgili konuşan Nazifoğlu, Lucescu'nun Galatasaray'a gelmesini Abdurrahim Albayrak'ın engellediğini söyledi.

'LUCESCU'YA TELEFON ETTİLER'

Lucescu'nun hiçbir zaman 'tamam' dedmediğini ifade eden Nazifoğlu 'Lucescu'ya buradan Abdurrahim Albayrak dahil olmak üzere bir çok isim 'Galatasaray'a gelme' diye telefon ettiler.' diye konuştu.

'BU GALATASARAY'A İHANETTİR'

Böyle bir telefonun gerçek olmasının ihanet olduğunu söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı 'Eğer bu gerçekse Abdurrahim Albayrak Galatasaray'a ihanet etmiştir. Lucescu gibi bir futbol dehasına Galatasaray'a gel dediyse, Galatasaray'a ihanet etmiştir, bu hainliktir. Bu hainlikte cezasız kalmaz.' dedi.
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
15 Ağustos 2017 Salı günü yayınlandı