500 bin TL nereye harcandı?

Galatasaray eski hukuk sorumlusu Ayşegül Egemen Derin Futbol ' a çok önemli açıklamalarda bulundu.
Derin Futbol Ertem Şener Ünal Aysal Galatasaray Başkanı 


Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumlarıyla katıldığı Derin Futbol programı tüm hızıyla gerçekleri açığa çıkarmaya devam ediyor.

Beyaz Futbol ' a geçen hafta konuşan Galatasaray ' ın eski hukuk sorumlusu Avukat Ayşegül Egemen Galatasaray ' da yolsuzluk yapıldığını, bu yolsuzluğun yöneticilere kadar dayandığını ifade etmişti

Dün akşam Beyaz Futbol ' a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise Ayşegül Egemen ' in iddialarını yalanlayarak, “Bu hanımefendi 500 bin TL yürüttü. Bunu ödememek için bu tür işlere kalkışıyor” dedi.

Bugün Derin Futbol ' a telefonla bağlanan Galatasatay hukuk sorumlusu Avukat Ayşegül Egemen, Beyaz Futbol ' a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ' a cevap niteliğinde önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Ayşegül Egemen ' in yaptığı o açıklamalar:

Ayşegül Egemen, “Dün akşam Sayın Ünal Aysal ' ın şahsımı rencide edici tarzda konuşmalarından dolayı bir cevap hakkım doğduğunu düşünüyorum. Sayın Ünal Aysal ' ın henüz mahkemeye intikal etmemiş, herhangi bir karar verilmemiş bir husus hakkında ' yürüttü ' diye bir ifade kullanması onun gibi bir beyefendiye yakıştıramadım. Şu anda belirli konularda net açıklamalar yapamamamın, belgeler sunamamamın nedeni mevcutta yürüyen bir davamızın olmasıdır.”

Ertem Şener, “Neden Galatasaray ' dan gönderildiniz?”

Ayşegül Egemen, “Galatasaray ' dan gönderilme nedenim esasen Sayın Lütfü Arıboğan kimyamızın uyuşmaması diye bana bir bildirimde bulundu. ben de kendisine kimya uyuşmazlığının, iş hukuku kapsamında işten çıkarılmak için bir neden olamayacağını beyan ettim.”

Ertem Şener, “Nerede bu 500 bin TL? Deden bunun hesabı sizden soruluyor?”

Ayşegül Egemen, “Sayın Başkan ' ın ifadesiyle ben bu parayı ' yürüt ' mediğimi, bununla birlikte Galatasaray ' da para yürütenleri ispatlamaya hazır bir şekilde delilleriyle birlikte ispatlamak için avukatlarımla birlikte bekliyorum.”

Sinan Engin, “Size zorla oda da güvenlikçilerin kontrolü altında mı senet imzalattılar?”

Ayşegül Egemen, “Evet”

Sinan Engin, “Ben bunu sordum. Sizin dediğiniz gibi olmadığını söylediler. Galatasaray ' ın sizden alacaklarına karşılık o senetleri imzalamışsınız. Yoksa size orada bir baskı mı yapıldı?”


Ayşegül Egemen, “Burada ben psikolojik baskı altında imzaladığımı defalarca dile getirdim. Biz bununla ilgili suç duyurusunda da bulunduk. Olay yargıda olduğu için benim söyleyebileceğim tek şey, evet zorla imzalattılar.”

Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
Ertem Şener Hakkında
İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır. Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programı sunmaktadır....
devamı
9 Eylül 2014 Salı günü yayınlandı