Devlet Bahçeli kurultay tarihini açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli İl teşkilatınca düzenlenen iftar programında, partilerle birlikte orucunu açtı. İftar sonrasında partililere seslenen MHP lideri Devlet Bahçeli, kurultay çalışmalarına değinerek, “MHP'ye layık olmayan, kutlu davamızın sorumluluk ve ülkülerini engel gören, gelenek ve geçmişimizden kopmamızı planlayan kim varsa, yakında kendi yollarını çizmek durumunda kalacaklardır' dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Devlet Bahçeli 


'2018'DEKİ KURULTAYA ODAKLANDIK'

Kurultayın askıya alınma kararını yerinde bulduğunu söyleyen HMP lideri Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

“Böylelikle korsan kurultay tüm sonuçları itibariyle kızaktadır, beklemeye alınmıştır. Artık önümüze bakacağız, oyalanmayacağız, Türkiye'nin temel ve hassasiyet dolu gündemine odaklanacağız ve de 18 Mart 2018'de Olağan Büyük Kurultayımızı kardeşlik ve ülküdaşlık hukuku içinde yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi durmayacak, beklemeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi çıkarılan engelleri aşacak, oynanan oyunları bozmaya sonuna kadar devam edecektir. Biz Türk-İslam medeniyetinin kutlu günleri için varımızı yoğumuzu on yıllardır harcarken; işbirlikçiler fitne sofrasında karnını doyuruyordu. Her zaman sözlerimizde samimi olduk. Davamızdan ödün vermedik. Düşman çevrelere el açmadık. Hiç kimseye karşı el pençe divan durmadık. Kötülüğün kaybetmesi için milli şuur ve akıl sahibi kardeşlerim bir arada olmalıdır. İhanetin mağlup olabilmesi için vatanseverlerin, milletseverlerin, bayrak aşıklarının, Türkiye sevdalıların yürekleri mutlaka toplu atmalıdır. Bu süreçte davasına sımsıkı bağlı kalıp sadakat ve samimiyet imtihanından alnının akıyla çıkan her ülküdaşıma şükranlarımı sunuyorum. Sizler yanımda olduktan, sağlam iradenizi koruduktan sonra yedi düvel üzerimize gelse de faydasızdır ve sonuç alamayacaktır. Yüce Allah'ın, büyük Türk milletini karşılıksız seven, yürekleri Türkiye için atan Türk milliyetçilerini muzaffer kılacağına inanıyorum.”
Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
3 Temmuz 2016 Pazar günü yayınlandı