Devlet Bahçeli'den ABD Dışişleri Bakanı Kerry'ye sert tepki

MHP Grup Toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'e sert tepki gösterdi.
Sert Eleştiri John Kerry Dışişleri Bakanı Mhp Grup Toplantısı Devlet Bahçeli 


''Şu çelişkiye bakınız ki Müslüman coğrafyasını şiddet, vahşet ve harabeye çeviren bir ülkenin bakanı barışı alkışlamaktadır.'' diyen Bahçeli''Şu cürrete bakınız ki Irak'ta Afganistan'da milyonlarca masumu katleden,tecavüz eden,yetim bırakan bir ülkenin bakanı bize sözde insanlık dersi verir hale gelmiştir'' diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli, Kerry'nin Anıtkabir özel defterine Türkiye vatandaşları tabirini yazarak Türk Milletini yok saydığını ve AKP'nin kimin yolundan gittiğini de açık bir şekilde gösterdiğini söyledi.

ABD Dışişleri Bakanı'nın önce yıktıkları,yaktıkları,öldürdükleri,kıydıkları milyonların hesabını vermesi gerektiğini söyleyen Bahçeli '' Kerry,kaderiyle oynadıkları ülkeler için özürler dilemeli ve arkasından da binlerce kilometreden ordularıyla niçin geldiklerini izah etmelidir.'' dedi.

Bahçeli''Yabancı siyasetçilerin tenkit veya övgülerinin milletimizin umrunda bile olmadığını ve hiçbir değerinin de bulunmayacağını en başta AKP ve sonrasında da arkasına saklandğı yabancı güçler kesinlikle anlamalıdır.'' ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
9 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı