Destici: Kadir İnanır bu işlerden anlamaz

Haber Türk ekranlarında çözüm sürecine ve Akil İnsanlar Heyetine ilişkin eleştirel açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ''Kadir İnanır bu işlerden anlamaz.''dedi
Mustafa Destici Haber Türk Akil İnsanlar Kadir İnanır Çözüm Süreci 


PKK ile Kürtleri ayıran bir siyasi hareket olduklarını ve parti olarak çözüm sürecinin yanında yer almadıklarını söyleyen Destici 'Biz bir kere sürecin içinde ne olduğunu,ne yapıldığını bilmiyoruz.Kardeşim koyun bir ortaya ne var bu sürecin içerisinde.Biz bunu görmek istiyoruz.Biz terörün bitmesini herkesten çok isteyen bir siyasi partiyiz.''dedi.

Bu toprakları emlak borsasından satın almadıklarını belirten BBP'li Destici ''Kan dökülmesi gerekiyorsa,şehit olunması gerekiyorsa olunur;ama boş yere kimse ölmesin.Bizim söylemek istediğimiz bu.Vatan her şeyin üstündedir.Önemli olan milletin birliği ve varlığıdır. ''diye konuştu.

Kendisini en fazla rahatsız eden durumun PKK'nın ve terörist başının muhattap alınması olduğunu ifade eden Mustafa Destici ''Siz onu muhattap aldığınız zaman bölgedeki bütün insanlarımıza 'sizin temsilciniz bunlar' diyorsunuz.''diye belirtti.

Akil İnsanlar Heyetinde adı geçen isimlerden biri olan Rıfat Hisarcıklıoğlu dışında bütün isimlerin kendisini rahatsız ettiğini söyleyen Destici ''Kadir İnanır bir kere bu işlerden anlamaz.Herkesin görevini yapması lazım.Bugüne kadar böyle bir hassasiyeti olduğunu da hiç duymadım ve görmedim.Heyette tüm Türkiye'den temsilcilerin olması lazım''dedi.

Kadir İnanır Hakkında
İnanır, yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon Bölümü’nü bitirdi. 1969 yılında katıldığı bir yarışmada 1.lik ödülü alan ardından çeşitli foto-romanlarda oynayan İnanır, buradan da sinemaya geçiş yaptı. İlk filmi olan “Son Yedi Adım Sonra”da yer aldıktan kısa bir süre sonra, başrollerde oynamaya başladı. Toplam 182 sinema filminde ve 7 televizyon dizisinde rol alan İ...
devamı
26 Mart 2013 Salı günü yayınlandı