Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bizi George, Hans, bir yerlerden vurmak istiyor, bunlar da George'a, Hans'a el ayak oluyorlar' - SİVAS

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizi George, Hans, bir yerlerden vurmak istiyor, bunlar da George'a, Hans'a el ayak oluyorlar" - SİVAS - AK Parti Sivas Mitingi - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanına gelişi - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasıSİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Meydanında düzenlediği mitinge katıldı.
(3)"Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Kandil'de terörle mücadeleyi verirken onları sıfırlarken, temizlerken sizin söylediklerinize bakın. Şu anda hala bu mücadele bütün ciddiyetiyle devam ediyor""Biz bunu yaparken birileri bizi farklı yerlerden vurmaya çalışıyor. Ne diyorlar, domates, ne diyorlar patlıcan, ne diyorlar patates, ne diyorlar sivri biber. Düşünün, bir merminin fiyatı nedir düşünün. Benim Mehmedimin giyinip kuşanması ve teröristlere karşı verdiği bu mücadelenin bedeli nedir? Bunu bir düşünün""Bizi George, Hans, bir yerlerden vurmak istiyor, bunlar da George'a, Hans'a el ayak oluyorlar""Gerekirse tanzim satışları belediyelerimizin eliyle kurarız ve en ucuz fiyata da buralara ürünleri getiririz"
Terörle Mücadele Sivri Biber Teröristler Mermi 

8 Şubat 2019 Cuma günü yayınlandı