Bülent Arınç: Hiç bir parti ismi telafuz etmedi

Hükümet sözcüsü Bülent Arınç katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ' Eğer yeni bir anayasa istiyorsak 400 milletvekili vereceğiz ' sözlerine yönelik eleştirilere yanıt verdi.
Bülent Arınç Ak Parti Cumhurbaşkanı Hükümet Recep Tayyip Erdoğan 


Erdoğan'ın konuşmasını büyük bir dikkatle takip ettiğini söyleyen Bülent Arınç ' Erdoğan hangi partiye 400 milletvekili verilmesi gerektiğini söylemedi. Hiç bir parti ismi de telafuz etmedi. Gönüllerden geçen AK Parti'yse bile AK bile demedi ' dedi.

' Böylesine ince bir konuşmanın bir parti tarafını tuttuğuna dair herhangi bir beyanda bulunan varsa onu ayrıca değerlendirmek lazım ' diyen Bülent Arınç ' Erdoğan hiç bir parti isminden bahsetmedi yalnız bir anayasa yapılabilmesi için gerekli olan nitelikli sayıyı söyledi ' ifadelerini kullandı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
7 Şubat 2015 Cumartesi günü yayınlandı