Bizi korumak kimin haddine

MHP lideri Devlet Bahçeli,bütçe kanun tasarısı görüşmelerinde Suriye sınırına patriot yerleştirilmesini doğru ve mantıklı bir adım olduğunu belirtirken 'Bizi korumak kimin haddine'dedi.
Meclis Genel Kurulu 2013 Bütçe Tasarısı Mhp Devlet Bahçeli Suriye Sınrı 


Suriye sınırına patriot yerleştirilmesini doğru ve mantıklı bir adım olarak değerlendiren Bahçeli,konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Türkiye de yeri gelince ve yapılan anlaşmalar gereğince değişik ülkelere askeri personel göndermekte, buralarda görev almaktadır. Ne var ki, Türkiye ' yi koruma ibareleri, şayet belirli bir maksada yönelik değilse, son derece yaralayıcı, nezaketsiz ve inciticidir. Bizi korumaya almak kimin haddinedir? Bizim korunmamızı temin etmek kimin yapabileceği bir şeydir? Türkiye manda ve himaye altında alınmıştır da bizim mi bilgimiz olmamıştır? Türkiye'nin,konuşturulacak füzelerle korunması demek,ciddiye alınmaması ve kuvvetinin küçümsenmesi anlamına gelmektedir.”



Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
10 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı