Başbakan Erdoğan:Bu dünya zorbalara kalmaz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile düzenledikleri ortak basın toplantısında Suriye meselesi üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Başbakan Mariano Rajoy Basın Toplantısı Suriye Krizi Recep Tayyip Erdoğan 


''Bu dünya hiçbir zaman zorbalara kalmamıştır, zalimlere kalmamıştır.'' diyen Erdoğan ''Siyasetçi adil olduğu sürece karşılığını bulur. Adil olmayanlar ise tarihte olduğu gibi, onlar zulümleriyle baş başa kalırlar. Hiçbir millet zalimlere yaşama hakkı tanımaz. Sonunda Suriye'nin de Suriye'nin başındakilerin de uğrayacağı netice budur. Bunu inanarak söylüyorum ve şu anda da gidiş orayadır'' diye konuştu.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
27 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı