AK Partili Aslan, 'Yeri gelecek tekme, yumruk atacağız, yeri gelecek sözü çakmaya devam edeceğiz'

AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine katılanlar
İftar Yemeği Parti Yönetimi İran Seçimleri Memur Milletvekili 

-AK Parti Tokat Milletvekil Zeyid Aslan, konuşması
-AK Parti Tokat Milletvekili Adaylarının sahneye çıkarak birlikte basına poz vermesi

( TOKAT ) AK Partili Aslan, "Yeri gelecek tekme, yumruk atacağız, yeri gelecek sözü çakmaya devam edeceğiz"- AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan,:- "Bundan sonrada bu davanın bir neferi olarak yeri gelecek tekme atacağız, yeri gelecek yumruk atacağız, yeri gelecek sözü çakmaya devam edeceğiz" TOKAT

- AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "Bundan sonrada bu davanın bir neferi olarak yeri gelecek tekme atacağız, yeri gelecek yumruk atacağız, yeri gelecek sözü çakmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde partililer yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili adaylarının tanıtıldığı iftar yemeğinde AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat'ın ardından Milletvekilleri Coşkun Çakır ile Celil Göçer konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, sandık başına gidildiğinde seçmenlerin ya Türkiye'nin gelecek vizyonunu yada geçmişte olduğu gibi birilerinin boyunduruğu altında emir alan, aldığı emri uygulayan bir memur Türkiye vizyonunu ortaya koyan bir tercihi yapacağını kaydetti.
24 Haziran seçimlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yargılanması, aklanması olarak anlatılmaya çalışıldığının altını çizen Aslan, "Tayyip Erdoğan ne yaptı da 17 yıl bu ülkede birileri Tayyip Erdoğan'ı yargılamaya kalkıyor. Bu milletin refahını artırmak öz güvenini yükseltmek bu milleti emir alan bir millet, ülke olmaktan, kendine güvenen öz güveni olan ayağa kalkan bir millet haline dönüştürmektir mi ki suç Tayyip Erdoğan'ı yargılamaya kalkıyorlar" dedi.
"Yeri gelecek tekme, yumruk atacağız, yeri gelecek sözü çakmaya devam edeceğiz" AK Partili Aslan, "Bundan sonra bu davanın bir neferi olarak yeri gelecek tekme atacağız, yeri gelecek yumruk atacağız, yeri gelecek sözü çakmaya devam edeceğiz. Özellikle meclise gidecek arkadaşlarıma söylüyorum oradakilere söyleyin. Öyle kimsenin bir yere falan gittiği yok. Biz meydanlardayız. Kim Tayyip Erdoğan'ı yargılayacakmış, işte Tokat işte Türkiye'nin meydanları. Buyurun Hodri Meydan. 15 Temmuzda tanklarınızla nasıl kaçtıysanız yine kaçacak delik aramaya devam edersiniz. Biz buradayız Tokat'ın yiğitleri burada, Tokat'ın Aslanları burada. Allah'ın izni ile 24 Haziranda zafer inananlarındır. Zafer inananların olmaya devam edecektir. Bugün meydanları boş bulup atanların hepsine 24 Haziranda fareler gibi deliklerine kaçmaya devam edecekler. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Aktif siyasete nokta koydu Aslan, aktif siyasete nokta koyduğunu ifade ederek, "Bu sefer aktif siyasete nokta koydum. Bu sefer noktayı aktif siyaset açısından kendim koydum ama ben Tayyip Erdoğan'ın askeriyim, hak davanın neferiyim. Tayyip Erdoğan hak davanın önderi olduğu sürecede canımla kanımla buradayım" ifadelerini kullandı. Aslan'ın konuşmasının ardından AK Parti Tokat Milletvekili ve Milletvekili adayı Yusuf Beyazıt başta olmak üzere milletvekili adayları Mustafa Arslan, Özlem Zengin, Fatih Akgün, Adem Dizer birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından aralarında Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun da olduğu parti yönetimi, milletvekilleri ve milletvekili adayları birlikte basına poz verdi.
26 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı