AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek: Bayburt Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Bekliyor

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamın Özbek Cumhurbaşaknı Abdullah Gül'ün siyasate dönmesi Başbakan olması için ise milletvekili olması gerektiğini belirterek '' Teklif gelirse bende bu görevi seve seve yaparım'' dedi.
Başbakan Şamil Tayyar Ak Parti Abdullah Gül Bünyamin Özbek 


Cumhurbaşkanı Gül'ün Başbakan olması tartışmaları 2002 seçimlerinde Erdoğan'ının milletvekili yolunu açmak için anayasa değişliği yapıldığını söyleneyen Şamil Tayyar, Cmhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başbakan olması içinde bu değişiklik yapılır mı kesin bir şey söylemek zor diye konuştu.

Tayyar, ''Cumhurbaşakanı Gülün Başbakan olması içine bir ildeki milletvekillerinin tamamamı istifa etmesi gerekir bu durumda da Bayburt'ta bir milletvekili olduğu için Bünyamın Özbek'İn istifası gerekir tabi bu istenirse gerçekleşir'' dedi. Ben üstüme düşen görevi yaparım diyen Bünyamin Özbek, Bayburt halkı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü desteklediğni belirtti.

Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
9 Nisan 2014 Çarşamba günü yayınlandı