Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzde Afrin var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında İdlib operasyonun neticelendiğini, sırada Afrin'in olduğunu açıkladı.
Türkiye Ak Parti Cumhurbaşkanı İdlib Recep Tayyip Erdoğan 


SİLAHLARI NEREDE STOKLADIĞINIZI BİLİYORUZ

Grup toplantısında ABD'ye YPG konusunda tepki gösteren Erdoğan ' Türkiye terör örgütleri ile mücadelesinde mesafe katettikçe bir takım mahfillerde tepkinin dozunun arttığını görüyoruz. Vize hadisesinden, köpekle aramaya bu tavır doğru yolda olduğumuzun ispatıdır. Amerika, Suriye'de terör örgütü PKK'nın düşük çocuğu olan PYD/YPG ile Rakka operasyonu yapıyor. 'PKK değil' diyorlar. Rakka'da bölücünün posterlerinin asılmasını ne ile izah edeceksin? Biz gerçeklerle konuşuyoruz. 3 bin 500'ü aşkın tır bölgeye silah taşıyor. Bunların nerede, nasıl stoklandığını biliyoruz. Bunu da iyi bil.' dedi.

İDLİB TAMAM SIRADA AFRİN VAR

İdlib'den sonra Afrin'e operasyon yapılacağını açıkayan Cumhurbaşkanı 'İdlib'deki operasyon büyük oranda neticelendi, önümüzde Afrin var. Daha önce ne dedik; Bir gece ansızın gelebiliriz, bir gece ansızın vurabiliriz.' ifadelerini kullandı.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
24 Ekim 2017 Salı günü yayınlandı