THY'nin Messi ve Kobe Bryant'lı yeni reklam filmi

THY'nin Messi ve Kobe Bryant'lı yeni reklam filminde ikili fotoğraf çektirme yarışına giriyor.
Kobe Bryant Basketbol Lionel Messi Türk Hava Yolları 


Basketbol ve futbol dünyasının iki yıldızı Kobe Bryant ve Lionel Messi, Türk Hava Yolları'nın yeni reklam filminde yine karşı karşıya geldiler.Biri yeşil sahaların yaşayan efsanelerinden Lionel Messi, diğer gelmiş geçmiş en iyi basketbolculardan biri olarak kabul edilen NBA yıldızı Kobe Bryant. Bu iki star, Türk Hava Yolları'nın son reklam filminde yeniden karşı karşıya geldiler.

KOBE BRYANT'LI TANITIM TOPLANTISI
Los Angeles'da basına verdiği özel davette, yeni reklam filminin tanıtımını yapan Türk Hava Yolları (THY), dünya çapında yeniden adından söz ettireceğe benziyor. Türk Hava Yolları Pazarlama Müdürü Faruk Çizmecioğlu ve Türk Hava Yolları Amerika Batı yakası müdürü Fatma Yüceler'in ev sahipliği yaptığı davettin özel konuğu Kobe Bryant oldu.

Kobe Bryant, basına yaptığı soru-cevap şeklindeki konuşmasında şunlara değindi;

Türk Hava Yolları'nın beni reklam yüzü olarak seçmesi çok onur verici. Türk Hava Yolları ve benim ortak olan bir özelliğimiz var. Her zaman kendimizi yenilemeyi ve geliştirmeyi istiyoruz. Reklam filmini çekerken çok eğlendik. Messi ve benim yaşadığımız bu tempolu hayatta gerçekten reklam filminde olduğu gibi kendimize ayırabileceğimiz fazla bir vaktimiz yok. Bu konsept bize çok güzel geldi ve ortaya çok güzel bir reklam filmi çıktı.

MESSİ İLE KARŞI KARŞIYA GELMEYİ İSTEMEM!

Messi ile yaptığımız sporlarda karşı karşıya gelmeyi pek istemem açıkcası. Futbol gerçekten çok zor bir spor, ona karşı defans yapmayı denemek isterdim ama biliyorum ki topu göremeyeceğim top onun ayağındayken.

İSTANBUL 'UN TARİHİNE HAYRAN KALDIM

İstanbul'da bulunduğum zamanlar içerisinde şehrin tarihine, eski ve yeninin birlikteliliğine hayran kaldım. İnsanlarınız çok sıcak kanlı, harika bir misafirperverlik gösterdiler. Türkiye 'deki gençlerin basketbola olan ilgisini görünce basketbol adına çok sevindim. Bence Türkiye Basketbol Ligi, Avrupa'nın en kaliteli ve en zor olan liglerinden birisi. Lakers olarak Türkiye Şampiyonu olmuş bir takıma karşı oynamak isterim.

Türk Hava Yolları'nın ucuş öncesi ve ucuş anında verdiği hizmet mükemmel. İstanbul'daki VIP Lounge'a hayran kaldım, masaj servisi bile var. Yemekler zaten ayrı bir güzellik, son yaptığımız reklam filminde bunu gördünüz zaten, küçük çocuk dondurmayı seçti. Ayrıca servis ekibi çok profesyonel, size evinizdeki rahatlığı havada yaşatıyorlar.

BASKETBOL KARİYERİNDEN SONRA NE YAPACAK?

Basketbol kariyerimden sonra film ya da televizyon aktörü olmayı düşünmüyorum. Reklam filmleri yeterli benim için, televizyon ve film dünyası bana göre zor işler, çok detayı var, onun için reklam filmleri tercihim. En kısa zamanda yine Türkiye'de olmayı, orada tatil yapmayı istiyorum. Türkiye'deki hayranlarıma selamlarımı ve sevgilerimi yolluyorum.

4 Aralık 2013 Çarşamba günü yayınlandı