Canlı yayında rezalet ! Programı terk ettiler

Habertürk'te yayınlanan ve Balçiçek İlter'in sunduğu Karşıt Görüş programının bu geceki konukları Halime Kökçe, Kemal Öztürk, Ceren Kenar, Koray ÇAlışkan, Enver Aysever ve Metin Özkan'dı.
Kemal Öztürk Enver Aysever Balçiçek İlter Metin Özkan Ceren Kenar 


İç güvenlik paketinin konuşulduğu programda Ceren Kenar ve Enver Aysever arasında yaşanan ' yalancı ' polemiği sebebiyle ' Yalancı kim olur biliyor musunuz? ' diyerek söz alan Aysever, konuyu bir kadının Gezi sürecinde Kabataş'ta yaşadığı tacize getirince tartışma kızıştı.

PROGRAMI TERK ETTİ

Enver Aysever'e konunun ' yalancı ' polemiği ve ' Kabataş'taki taciz vakası ' olmadığını, konuşulması gereken konunun iç güvenlik paketi olması gerektiği hatırlatılmasına rağmen Aysever'in aynı konuda konuşmak için ısrar etmesi üzerine bu sefer Halime Kökçe ile Aysever tartıştı.

HALİME KÖKÇE: AYIP EDİYORSUNUZ

' Kabataş'taki kadının tacize uğradığına dair belge yoktur ' diye ısrar etmesi üzerine kadının çıkıp konuştuğunu hatırlatan Halime Kökçe ' Kadın çıktı konuştu. Konuştuğuna, kadının sözlerine inanmıyorsunuz. Bir kadının kendi mağduriyetinin anlatmasına inanmıyorsunuz? Bütün kadın tacizlerinde aynı belgeyi aradınız mı? Mobese kaydı yoksa inanmadınız öyle mi? Kadın gitti savcılığa ifade verdi inanmadınız öyle mi? Ve kadının ifadeleri üzerinden bunu haberleştirmiş bir kadına edilmedik hakaretleri bırakmadınız. Çok ayıp ediyorsunuz. Cinsiyetçilik yapıyorsunuz ' dedi.

HALİME KÖKÇE: SİZ İSTEDİĞİNZİ İÇİN YARGILANACAĞIZ ÖYLE Mİ?

' Türkiye'ye yalan söylediniz. Bu yüzden yargılanacaksınız ' diyen Aysever'e ' Siz söylediğiniz için yargılanacağız öyle mi? ' diyen Halime Kökçe bir süre sonra programı terk etti.

Halime Kökçe'nin programı terk etmesi sonrası konunun alakası olmayan eyrlere çekilmesi sebebiyle Kemal Öztürk de programı terk etti.

25 Şubat 2015 Çarşamba günü yayınlandı