Beren Saat hamile mi?

Show TV'de yayınlanan Seda Sayan'la programında açıklamada bulunan Bilal Özcan, Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin bebeği olacağını duyurdu.
Seda Sayan Bilal Özcan Kenan Doğulu Beren Saat 


Bilal Özcan şu açıklamada bulundu;

Gelirken bir telefon aldım. Aldığım haberi de burada paylaşıyım; Beren Saat'in bebeği oluyormuş. Beren Saat 2 aylık hamileymiş. Haberi Kenan'ın çevresinden birinden aldım.

TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORLARDI

Çift bir süredir tüp bebek için tedavi oluyordu. Bir zaman ara vermişlerdi diziye girince ama daha sonra devam ettiler. O yüzden hiç bir teklife evet demiyor. Böyle bir güzel haber aldık.
Seda Sayan Hakkında
Ünlü şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusu Seda Sayan'ın gerçek ismi Aysel Gürsaçer'dir. Türkiye'nin ilk haftalık kadın dergisi olan Seda Magazin'in editörüdür. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Seda Sayan'ın ismi sık sık vergi rekortmenleri listesinde geçmiştir. Sabah kuşağında yaptığı "Kadın Programları" ve yıllardır izleyicilerin beğenisini kazanması, istikrarlı bir şekilde devam ...
devamı
Beren Saat Hakkında
Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren'den söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline geldi. İlk başrolünü Aşka Sürgün dizisinde oynayan oyuncu sonradan bir dönem dizisi olan Hatırla Sevgili'de ikinci başrolünü sergiledi. En son olarak ve hala devam eden Halid Ziya Uşaklıgil´in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynadı. Bu dizide Bihter karakterini canlandırmaktadır. Dizide Kıva...
devamı
18 Ocak 2018 Perşembe günü yayınlandı