Kuşadası'nda Ozan Doğulu Konseri

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun kardeşi Ozan Doğulu, Kuşadası'nda sahne aldı, yerli ve yabancı tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. 1.yaşını kutlayan Nicci ' nin önceki akşam İzmir ' de Nicci Lounge olarak faaliyet gösteren mekanında sahne alan Ozan Doğulu, bu kez Kuşadası ' ndaki Nicci Port ' ta muhteşem bir performans gösterdi.
Ozan Doğulu Kenan Doğulu 


Nicci grubunun 1. yıl kutlamaları nedeniyle Kuşadası ' na gelen Ozan Doğulu, düzenlenen 1. yaş kutlamasında hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Kabin başında başarılı bir performans sergileyen Ozan Doğulu, hem Kuşadalılardan, hem de yerli-yabancı turistlerden tam not aldı.

Kuşadası Nicci Port ' taki Ozan Doğulu konseri yaklaşık 1500 kişi izledi. Programını, yabancı şarkıların yanı sıra Türkçe parçaları da canlı miksleyerek gerçekleştiren Ozan Doğulu, yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı birinci yıl kutlamasında, çaldığı şarkılarla hem Kuşadalıları, hem de yerli ve yabancı tatilcileri sabaha kadar dans ettirdi. Yaklaşık 5 saat süreyle kabin başında kalan Ozan Doğulu, Kısa süre sonra tekrar Kuşadalılarla buluşacağının sözünü verdi ve Kuşadası ' nın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu vurguladı.
27 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı