Uşak'ta Mobeseye Takılan İlginç Görüntüler

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne (MOBESE) takılan trafik kazalarının görüntülerini basına dağıttı. Kent merkezinde meydana gelen onlarca kazanın yanı sıra yaya geçidinde birdirbir oynayan gençlerin görüntüsü görenleri şaşırttı.
Emniyet Müdürlüğü 


Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nün dağıttı görüntülerde 2011 yılında kent merkezinde meydana gelen trafik kazaları, yaya geçidinde birdirbir oynayan gençler, trafik akarken yola düşen çuvalı alan bir vatandaş ve karlı gecede otomobili arkadan ittirenler yer alıyor. Görüntülerden birinde 4 genç şehirler arası otobüs terminali kavşağındaki yaya geçidinde birdirbir oynarken görülüyor. Gençler hem birdirbir oynuyor hem cep telefonuyla kendi görüntülerini çekiyorlar. Bir başka görüntüde ise dört yol mevkiindeki köprülü kavşak üzerinde bir vatandaş trafik akarken yola düşen bir çuvalı yoldan almaya çalışıyor. Yine MOBESE'ye takılan görüntülerin birinde kar yağışı nedeniyle kapanan kent içi yolda vatandaşların otomobili ittirmeye çalıştıkları görünüyor.

MOBESE kameralarına takılan bu ilginç görüntüleri görenleri güldürürken trafik kazalarının görüntüleri ise görenleri dehşete düşürüyor.
28 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı