Uşak’ta Mobeselere Takılan Kazalar

Uşak Merkez ' de 24 saat kayıtta olan mobese kameralarına takılan kazalar ve ilginç olaylar Uşak Kent Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda basınla paylaşıldı.



Kaydedilen kazaların çoğunda kırmızı ışık ihlali ve dikkatsizlik göze çarparken, duyarlı bir vatandaşın ana yolda trafikte seyreden araçlara zarar vermesi muhtemel yabancı maddeleri canı pahasına temizlenmesi ilginç görüntülere sahne olmakta. Dikkat çeken bir ayrıntıda yolunu kaybeden yaşlı bir amcaya yardım eden güvenlik güçleri oluyor. Yaşlı amcayı polis otosuna alarak evine kadar bırakmaları da kayıtlara giren görüntü arasında. Kameralara yansıyan kazaların çoğu Yeni Garaj Kavşağı ve Kipa Kavşağında meydana gelen kazalar.

Neyse ki yaşanan bu kazalarda can kaybının olmaması sevindiren yönü. Uşak Trafik Şube yetkilileri vatandaşlarımızın özellikle önümüzdeki kurban bayramı tatilinin uzun olması nedeni ile yola çıkacak olan sürücülerin her türlü tedbiri olarak yola çıkmalarını ve dikkatli bir şekilde trafikte seyretmelerini önemle belirttiler.

11 Ekim 2013 Cuma günü yayınlandı