Trafik Kazaları Mobese Kameralarında

Manisa şehir merkezinde ve ilçelerinde son zamanlarda meydana gelen bazı ilginç trafik kazaları, İl Emniyet Müdürlüğü ' nün MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Çoğunluğunun motosiklet sürücülerinin dikkatsizliğinden dolayı kaynaklanan kazalar “Bu kadar da olmaz” dedirtiyor.
Mobese Kazaları Mobese Kamerası Trafik Kazası Mobese Direksiyon 


Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan ilginç görüntüleri basın mensuplarıyla paylaştı. Manisa Merkez İzmir Caddesi üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, 3 araca çarptıktan sonra durabildi. İzmir caddesi üzerindeki bir diğer kazada ise geri manevra yapmak isteyen bir sürücü, aracının arkasında yoldan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir çifte çarpıyor. Manisa Lisesi kavşağında meydana gelen kazada ise kontrolsüz olarak yola çıkan sürücü, yolun kenarında park halindeki hurda motosikletine çarpıyor.
Manisa Manolya Meydanı Merkez Kaşağı ' nda ise 3 kaza birden meydana geldi. İlk olarak bir otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir adama çarpıyor. Kazanın etkisiyle yaşlı adam savruluyor. Motosiklet kazasında ise yine başka bir yaşlı adam savrulurken, motor refüje çıkarak son anda durdu. Kavşaktaki 3 ' üncü kaza ise ışıklarda hareket etmek üzereyken direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü yere düşüyor.

Manisa ' da MOBESE kameralarına birçok kaza daha yansırken, son olarak Turgutlu İlçesi ' nde Ankara Yolu Eski Garaj Kavşağı meydana gelen kaza ölümle sonuçlandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü, ters yöne süratli bir şekilde girerek, ışıklarda bekleyen motosiklet sürücüsüne çarpıyor. Çarpmanın şiddeti ile motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybediyor.
19 Ekim 2014 Pazar günü yayınlandı