Erzincan'daki Trafik Kazaları Mobese'de

Erzincan kent merkezinde, dikkatsiz ve kurallara uymayan sürücülerin neden olduğu trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kayıt edildi. Görüntülerde yer alan 4 ayrı kazada 8 kişi yaralanırken, araçlarda maddi hasarlar oluştu.
Emniyet Müdürlüğü Polis Meslek Yüksekokulu 


Erzincan Emniyet Müdürlüğü, haziran ayı içerisinde şehir merkezinde meydana gelen ve MOBESE kameraları tarafından kayıt edilen trafik kazalarını basınla paylaştı.

Görüntülerde ilk olarak Polis Meslek Yüksekokulu kavşağında kamyon ile otomobilin çarpıştığı kaza yer alıyor. Işık ihlali yapan otomobilde bulunan 5 kişi ve kamyon sürücüsü yaralı olarak atlatırken, araçlarda maddi hasarda oluştu, trafik ışıkları da kullanılamaz hale geldi. Başka bir kazada ise kontrolsüz dönüş yapan araca arkadan gelen başka bir araç hızla çarparken, kazada 1 kişi yaralandı. Ekşisu Kavşağında ışık ihlali sonucu yaşanan kazada ise TIR otomobile çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı. Kentin en işlek noktası olan Dörtyol kavşağında meydana gelen kaza da ise araç sürücülerinin kavşak dönüşlerinde ki dikkatsizlikleri kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. MOBESE kameraları tarafından kayıt edilen 4 ayrı kazada, 8 kişi yaralanırken, araçlarda ve trafik ışıklarında maddi hasar oluştu.

3 Temmuz 2014 Perşembe günü yayınlandı