Çanakkale'de İlginç Kazalar Mobesede

Çanakkale ' de, motosiklet sürücülerinin karıştıkları kazalar MOBESE kameralarına yansıdı. Kordon boyunda elektrikli bisikletle gezmeye çıkan gençlerin eğlenceli yolculuğu, yolun ortasında son buldu. Bir başka kazada ise, kırmızı ışıkta durmayan kamyon, motosiklet sürücüsünü altına alıp metrelerce sürükledi.
Kordon Emniyet Müdürlüğü 


Çanakkale'de güvenlik açısından şehrin değişik bölgelerine konulan 143 MOBESE kamerası, birçok olayın aydınlatılmasını sağlarken, kamera kayıtlarına yansıyan trafik kazaları da dikkatsizliği bir kez daha gözler önüne serdi. Motosiklet sürücülerinin karıştığı ve birçoğu yaralanmayla sonuçlanan kazalar kameralarca kaydedildi. Bindikleri elektrikli bisikletle kordon boyunda yalpalayarak gezen gençlerin eğlencesi, arkalarından gelen bir başka motosikletin çarpmasıyla yarım kaldı.

Bir başka kazada ise, Çanakkale - İzmir yolu üzerinde, kırmızı ışıkta durmadan geçmek isteyen bir kamyon, yeşil ışıkta geçen motosiklet sürücüsünü altına alarak metrelerce sürükledi.
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, trafik kazalarının yüzde 90 ' ının kural ihlalinden kaynaklandığını belirterek, sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
15 Kasım 2013 Cuma günü yayınlandı