Ümraniye'de Liseli Kavgası Kanlı Bitti

Ümraniye'de, lise öğrencileri arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada biri ağır 3 öğrenci yaralandı. Kalbinin altından bıçaklanan bir öğrenci yoğum bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Mazlum Ali Kuşçu 


Olay, Dudullu Mahallesi Ali Kuşçu Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre 'yan bakma' tartışması nedeniyle başlayan öğrenci kavgası kısa sürede büyüdü. Kavgada dayak yiyen bir öğrencinin yakınlarına haber vermesi üzerine ortalık savaş alanına döndü.

TAŞLAR VE BIÇAKLAR KULLANILDI

Taşların ve bıçakların kullanıldığı olay sırasında bazı kişilerin silah teşhirinde de bulunduğu iddia edildi. Kavga sırasında Kahraman Kaya, Salih Kolin ve Mazlum Çelik isimli öğrenciler bıçaklandı.

BİR ÖĞRENCİ KARNINDAN BIÇAKLANDI

Karnından bıçaklanan ve ağır yaralanan Kahraman Kaya, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Kaya, ameliyata alındı. Yüzünden yaralanan Salih Kolin ve başından yaralanan Mazlum Çelik de ambulanslarla aynı haystaneye kaldırıldı.

KAÇAN ZANLILAR ARANIYOR

Okul ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Olaya karıştıkları tahmin edilen bazı öğrenciler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kavganın yan bakma ve kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi.
22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı