Yılmaz Özdil'den osmanlı askerlerine ağır hakaret!

CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV'de skandal bir yayına imza atıldı. Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına konuk olan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil yine Osmanlı'yı kötüledi.
Uğur Dündar Yılmaz Özdil Nilhan Osmanoğlu 


Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu'nu belaltı bir sohbetin konusu yaparak ahlaksızlıkta sınırları zorlayan, her fırsatta Osmanlı'yı aşağılayan ve kötüleyen Özdil bu kez de Osmanlı'yla ilgili aşağılık bir yalana imza attı.

ÖZDİL'DEN AŞAĞILIK YALAN

'Biz ve bizim gibi düşünenler sadece Yunanlıları denize dökmedik. Bu ahlaksız Osmanlı subaylarını da döktük' diyen Özdil sözde Yunan mangasının bir Kuvayi Milliye kahramanını direğe bağlayıp ateşe dizerken çekildiğini iddia ettiği fotoğrafta bir Osmanlı subayının İngiliz subayı ile birlikte bu infaza nezaret ettiğini öne sürdü.
Uğur Dündar Hakkında
1970 yılında TRT’nin açtığı sınavları kazanarak, İngiltere’de BBC yayın örgütünün “Televizyonda Yapım-Yönetim” kursuna katıldı. Türkiye’ye döndükten sonra TRT’de yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak değişik Tv programlarına imza atan Dündar, 1978 yılı Sedat Simavi Vakfı ödülünü kazandı. Uğur DÜNDAR sonraları İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitelerinde “Tv programcılığı” derslerinde lisansüstü hocalık yaptı. TRT’de 20 yıl süreyle çalıştı. U...
devamı
8 Nisan 2017 Cumartesi günü yayınlandı