Yılın Annesini Seçtiler

Antalya'da trafik kazası sonucu bilincini kaybederek yatağa bağımlı kalan gence sahip çıkan ve 4 yıldır bakan Gülsüm Kabadayı, oğlu Alihan Kabadayı ' nın eğitim gördüğü Fatih İlköğretim Okulu tarafından ' Yılın Annesi ' seçildi. Kabadayı ' nın 16 yaşındayken sahip çıktığı ve ' Umut ' adını verdiği gencin ise bugüne kadar hiçbir yakını çıkmadı…
Mustafa Öz Nimet Çubukçu İlköğretim Okulu Öğrenciler 


Antalya Aksu yolunda bir aracın çarptığı genç, bilinci kapalı halde 30 Ağustos 2008 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ' ne getirilmiş, hastanede bir yakını için bulunan Gülsüm Kabadayı ise ' Umut ' adını verdiği genci yoğun bakımda iken hiç yalnız bırakmamıştı. Kabadayı, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ' nün yardımı ile Umut ' u devlet korumasına aldırmış, dönemin Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ' unun talimatı ile de gence, ' Mustafa Öz ' adına düzenlenmiş ve doğum tarihi bölümünde 01.01.1992 yazan nüfus cüzdanı verilmişti.

YILIN ANNESİ SEÇTİLER

Kaza sonrasında 30 kilogram olan, konuşamayan ve gerçek kimliği bulunmayan gence 4 senedir bakan Gülsüm Kabadayı, oğlu Alihan Kabadayı ' nın eğitim gördüğü Fatih İlköğretim Okulu tarafından ' Yılın Annesi ' seçildi. Kabadayı ' yı evinde ziyaret eden öğrenciler ve öğretmenleri çiçek verdi.Nihal Teksöz ve Hatice Yavuz isimli öğrenciler, Gülsüm Kabadayı gibi insanların dünyada zor bulunan insanlar olduğunu söylediler.15 yaşında olan Alihan Kabadayı ise ' Umut ' u ağabeyi kadar çok sevdiğini belirtti.

UMUTLARIMIZ HİÇ TÜKENMEDİ

Gülsüm Kabadayı ise, “Süreç 2008 30 Ağustos ' ta başladı. Umut ' a Aksu yolunda araç çarpmıştı. Umut 3.5 yıldır benimle. Öğrenciler gururlandırdı. İnsanlığın ölmediğini hatırlattılar. Onlar da anne baba olacaklar. Belki birgün Umut ayağa kalkacak ve beni gerçek annesinin evine götürecek. Umutlarımız hiç tükenmedi” dedi.Daha sonra öğrenciler Kabadayı ' nın elini öptü.

13 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı