Sahte para çetesi polis takibiyle çökertildi

Zanlının evinde bulunan malzemelerden görüntü
Uyuşturucu Uyuşturucu Ticareti Metamfetamin Polis Takibi Pompalı Tüfek 

-Polisin şahsın evine girme anı ve kelepçe takma anı
-Polisin evde arama yapma anlarından görüntü
-Genel detay

( ANKARA ) ANKARA

- Parada sahtecilik, ruhsatsız av tüfeği bulundurma ve uyuşturucu ticareti yapan çete, Emniyet güçlerinin titiz ve temiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Geçtiğimiz günlerde Çankaya Tunus Caddesi'nde şüphelilerin işletmelere sahte para sattıkları ve İncesu caddesinde araçta uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çağatay D. ve Furkan G.'yi gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada, seri numaraları aynı olan 9 adet 100 liralık banknot ile 2 gram bonzai ele geçirildi. Üç zanlı daha tespit edildi İfadelerinin ardından serbest bırakılan şüphelileri takibe alan polis, iki şüphelinin sahte para ve uyuşturucuyu Alper D.'den temin ettiklerini tespit etti. Alper D.'nin evine düzenlenen baskında, zanlı ve yanında bulunan Hasret B. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde, malzemelerin bir kısmını Etimesgut'ta İbrahim A.'dan aldıklarını söyledi.

İbrahim A., evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde, malzemelerin bir kısmını Etimesgut’ta İbrahim A.’dan aldıklarını söyledi.

Bunun üzerine İbrahim A., evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda, 62 adet sahte 100 liralık banknot, 76 adet sahte 50 liralık banknot, 106 gram metamfetamin, 70 gram Hint keneviri, 14 gram toz esrar, iki gram bonzai, bir pompalı tüfek, bir tabanca, bir kuru sıkı tabanca, 5 bıçak, bir şarjör, uyuşturucu alırken kullanılan cam aparatlar ve suçtan elde edildiği belirlenen bin 225 lira para ele geçirildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
29 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı