Osman Gökçek: Doğruya doğru diyemiyorlar!

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek ' O gün doğruya doğru diyenler, bugün o aynı doğruya doğru diyemiyorlar. ' dedi.
Erkan Tan İle Tartışalım Osman Gökçek 


Atatürk'ün Türkiye'nin gücünü göstermek istediği için güzel kıyafetler giydiği ve en lüks otomobillere bindiğinin de altını çizen Gökçek ' Atatürk çok güzel giyinir ve o dönemin en iyi araçlarına binermiş. Çünkü Türkiye'nin itibarını tüm dünyaya göstermek istediği için bunu yaparmış. İnsanlar o dönem ulaşım için hayvanları kullanıyordu. Ama Atatürk Türkiye'nin itibarını yükseltmek için en iyi arabaları kullanıyordu. Bence de doğrusunu yapıyordu. ' şeklinde konuştu.

Osman Gökçek ' Bugün Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirenler o dönem Atatürk'ü eleştirebildi mi? O gün doğruya doğru diyenler, bugün o aynı doğruya doğru diyemiyorlar. ' diye konuştu.

Osman Gökçek Hakkında
12 Ekim 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Lise öğrenimime Samanyolu Koleji’nde devam etti. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünden mezun oldu. 2002 senesinde kurulmuş olan Keçiören Gençlik Derneği’nin 9 Mart 2003 tarihinde olan kongresinde başkanlığa seçildi. Keçiören’in ardından Ankara’da birçok ilçede derneğin örgütlenmesine yardımcı oldu...
devamı
20 Kasım 2014 Perşembe günü yayınlandı