Milli okçular, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - ANTALYA

Milli okçular, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - ANTALYA - Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin'in oy kullanması ve açıklaması - Milli sporcu Yasemin Ecem Anagöz'ün oy kullanması ve açıklaması - Milli sporcu Yasemin Oğuzhan Küçük'ün oy kullanması ve açıklamasıANTALYA (AA) - Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin ve milli sporcular Yasemin Ecem Anagöz ve Oğuzhan Küçük Anadolu Ajansınca (AA) düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyen Ergin, haber kategorisinde Hakan Burak Altunöz'ün "Sarıkamış şehitleri anısına", yaşamda Ali Atmaca'nın "Yaz - kış birarada", sporda ise Şebnem Coşkun'un "Şahika Ercümen'den dünya rekoru" fotoğraflarını oyladı.Kadınlar klasik yayda 2018 yılının sporcusu seçilen milli okçu Yasemin Ecem Anagöz de haber kategorisinde Hakan Burak Altunöz'ün "Sarıkamış şehitleri anısına", yaşamda İsa Terli'nin "İstanbul'un incisi", sporda ise Abdullah Coşkun'un "Motokros heyecanı" fotoğraflarına oy verdi.Milli okçu Oğuzhan Küçük de haber kategorisinde Hakan Burak Altunöz'ün "Sarıkamış şehitleri anısına", yaşamda Özge Elif Kızıl'ın "Bilim ve barış kıtası", sporda ise Mustafa Yalçın'ın "Millilerden asker selamı" fotoğraflarını oyladı.Teknik direktör Göktuğ Ergin, oylama sonrası yaptığı açıklamada, her kategoride seçim yapmanın zor olduğunu belirterek, "Asıl şaşkınlıkla baktığım, milyonlarca fotoğraf içerisinden bu sadeleştirmeyi kimler yaptı? Gerçekten seçilen fotoğraflar birbirinden güzel. İçlerinden bir tanesini 'Bu çok iyi' diye belirlemek çok zor oldu. Bana göre fotoğrafların hepsi çok güzeldi." diye konuştu.
Milli okçu Yasemin Ecem Anagöz de yarışmadaki fotoğrafların hepsinin çok güzel olduğunu dile getirerek, "Sürekli onu mu seçsem, bunu mu seçsem" diyerek fotoğraflar arasında tercih yapmakta zorlandığını belirtti.
Seçim yapmanın kendisi için zor olduğunu ifade eden milli okçu, "Gerçekten çok kaliteli, güzel fotoğrafların aynı zamanda anlamlı olması, onlara daha bir çekicilik katıyor. Fotoğrafları çok beğendim." dedi.
Milli okçu Oğuzhan Küçük de fotoğrafları seçmekte zorlandığını vurgulayarak, güzellikten ziyade kendisine daha uygun gelen fotoğrafları seçtiğini belirtti.
Milli sporcu, en çok Hakan Burak Altunöz'ün "Sarıkamış şehitleri anısına" fotoğrafını beğendiğini kaydetti.

Muhabir Dünya Rekoru Milli Sporcu Milli Sporcular Okçular 

13 Aralık 2019 Cuma günü yayınlandı