Melih Gökçek'ten Nurgül Yeşilçay'a: Zekasını sevsinler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın tepki tweetine ' Zekasını sevsinler bunun, alkışlıyorum bu hanımefendiyi. ' sözleriyle yanıt verdi.
Nurgül Yeşilçay Türkiye Cumhuriyeti Belediye Başkanı Gündem Özel Melih Gökçek 


Habertürk ekranlarında Veyis Ateş'in sunduğu ' Gündem Özel ' programına canlı yayın konuğu olan Melih Gökçek , önemli açıklamalarda bulundu.

Başkent Ankara'da tartışma çıkaran robot heykelinin yerine dinozor heykeli dikildi. Oyuncu Nurgül Yeşilçay ise konu hakkında twitter hesabından “Ben bütün bu saçmalıklardan komiklik üretme çabalarından da çok sıkıldım. Disneyland mı, TC başkent i mi? Dinozor heykeli ne yaaa?” diye yazdı.

ZEKASINI SEVSİNLER
Oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın bu tweeti, katıldığı canlı yayında Başkan Melih Gökçek'e sordu. Başkan Gökçek, Nurgül Yeşilçay'ı tanımadığını ifade ederken ' İlk defa duyuyorum bu ismi.Kim bu Nurgül Yeşilçay? Niye bu hanımefendi bu kadar rahatsız olmuş? Türkiye Cumhuriyeti'nde bir Disneyland olamaz. Zekasını sevsinler bunun, alkışlıyorum bu hanımefendiyi. Gidip bakacağım resmine kimmiş, neymiş. Tanımamak ayıp değil, öğrenmemek ayıp. ' dedi.

BEYAZ GAZETE

Nurgül Yeşilçay Hakkında
Nurgül Gültekin 26 Mart 1976'da Afyon'da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm rolü ile tanındı. 2002 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak adlı TV dizisinde Bahar Karadağ rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teoman'la beraber Mumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdul...
devamı
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
30 Nisan 2015 Perşembe günü yayınlandı