Mehmet Ali Birand Öldü

Mehmet Ali Birand öldü, Mehmet Ali Birand vefat etti, Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Mehmet Ali Birand son dakika haberleri. Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand (72) yaşamını yitirdi.
Son Dizisi Vehbi Koç Kanal D Koç Vakfı Vehbi Koç Vakfı 


Gazeteci Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Son haber! Mehmet Ali Birand öldü.Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti. Mehmet Ali Birand'ın vefat haberini oğlu Umur Birand açıkladı.

Birand'ın tedavi gördüğü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada ise, ' Hastamız Mehmet Ali Birand, safra yollarına yönelik geçirdiği girişimi izleyen dönemde gelişen kardiyak yetmezlik sonrasında yapılan tüm müdahalelere cevap vermemiş ve saat 18:29'da kaybedilmiştir. ' denildi... Kanal D Haber Grup Başkanı Birand, safra kesesindeki stent değişimi için geldiği Amerikan Hastanesi'nde ameliyat olmuştu.


Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
17 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı