Levent Kırca'dan Fatih Altaylı'ya: Ben Sana Takacam

Levent Kırca'dan Fatih Altaylı'ya: Ben Sana Takacam (Fatih Altaylı Levent Kırca Kapışması İzle)... Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunumuyla ekrana gelen Levent Kırca'nın konuk olduğu Teke Tek programı dün gece hararetli anlara sahne oldu. Fatih Altaylı'nın Habertürk'te ekrana gelen Teke Tek programında gergin anlar yaşandı. Ünlü komedyen Levent Kırca, Fatih Altaylı'yı çok fena kızdırdı. Teke Tek'e konuk olan Levent Kırca, Fatih Altaylı'nın sorularına yanıt vermek yerine neler neler yaptı.
Levent Kırca Teke Tek Fatih Altaylı Habertürk Kemal Kılıçdaroğlu 


Haber Türk televizyonunda yayınlanan ' Teke Tek ' programının konuğu son günlerdeki söylemleriyle gündemde olan ünlü komedyen Levent Kırca'ydı. Geceye Kırca ve Altaylı arasında program sırasında yaşanan sert tartışmalar damga vurdu. Teke Tek'in dün akşam ilk konuğu son günlerde kürsüden küfürlü sözleriyle gündeme gelen Levent Kırca'ydı. Kırca, programda şarkı söyleyip karikatür çizdi ama ısrarla sorulara yanıt vermeyince Fatih Altaylı'yı çileden çıkarttı.

Hükümet aleyhine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Levent Kırca, dün gece Fatih Altaylı'yı çileden çıkardı. Gerilimin zaman zaman yükseldiği programda Levent Kırca, Fatih Altaylı'yı Silivri'de hapis yatan gazetecileri ziyaret etmemekle suçlayınca canlı yayında ipler gerildi.

SALAK, YALAKA...

Levent Kırca, Altaylı'ya “Niye birgün gitmek aklına gelmedi mi?' diye sorunca Altaylı sinirlenerek tepki gösterdi ve ortalık bir anda karıştı. Fatih Altaylı ve Habertürk'ü hükümete yakın olmakla suçlayan Kırca'salak, yalaka..' gibi sözler söyleyince ortam iyice gerildi.

TÜRKÜLÜ KAPANIŞ
Kırca ve Altaylı arasında ilginç diyaloglar yaşanırken, programın sonunda Levent Kırca türkü söylemeye başladı. Kırca türkü söylerken Altaylı, Kırca'lı bölüme son verdi.

SOSYAL MEDYADA DA OLAY OLDU
Habertürk TV'de yaşanan bu gergin anlar sosyal medyada da büyük yankı oluşturdu. Levent Kırca ve Fatih Altaylı hakkında atılan tweetlerin sayısı dikkat çekti..


Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
16 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı