Kılıçdaroğlu'nun yanıtı Habertürk yazarını güldürdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de Gazete Habertürk yazarı Yavuz Semerci moderatörlüğünde Gazete Habertürk yazarı Fehmi Koru, Gazete Habertürk yazarı Soli Özel, Cumhurhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Arif Erdem, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu, Gazete Habertürk ekonomi Yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.
Fehmi Koru Habertürk Arif Erdem Star Gazetesi Kemal Kılıçdaroğlu 


DAVUTOĞLU'NUN KİTABINI OKUMADIM

Merkez Türkiye projesini anlatan Kılıçdaroğlu, 'Başbakan Davutoğlu'nun kitabından mı yararlandınız?' sorusuna 'Hayır, emin olun sayın Davutoğlu'nun kitabını okumadım. Orada var mıdır, yok mudur bu ayrıntılar bilmiyorum. Varsa da aklın yolu bir. Eğer bizim ayrıntılar o kitapta varsa çok da mutlu olurum ' dedi.

O CEVAP SOLİ ÖZEL'İ GÜLDÜRDÜ

Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri sonrası ise Gazete Habertürk yazarı Soli Özel canlı yayında güldü.

BEYAZ GAZETE
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
22 Mayıs 2015 Cuma günü yayınlandı