İşte Hayvanat Bahçesinin Yeni Konukları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde, yeni doğan yavrular heyecan yarattı. Dağ keçileri, midillinin yanı sıra Hayvanat Bahçesi'nde ilk kez yeşil maymun yavrusu dünyaya geldi.
Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi 


Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yeni doğan yavrularla şenlendi. Dağ keçileri, midillinin yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde ilk kez yeşil maymun doğum yaptı. Hayvanat Bahçesi'nde ilk kez yeşil maymunun doğum yapması heyecanı daha da arttırdı. Yaklaşık 250 gram olan minik maymunu, annesinin bir ay boyunca kucağında taşıyacağı bildirilirken, minik maymunun sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

MİDİLLİ VE DAĞ KEÇİLERİ DÜNYAYA GELDİ

Öte yandan 5 midilli atına da bir yenisi eklendi. Midilli atı annesiyle birlikte ayrı bir bölümde tutuluyor. Yavru midilli atının da sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Doğum yapan bir diğer hayvan türü ise dağ keçileri oldu. Toplam 6 dağ keçisinin dünyaya geldiği Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde keçilerin sayısı 22'ye ulaştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yetkilileri, yavru dağ keçilerinin de durumlarının iyi olduğunu müjdeledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nin yeni üyeleri, yoğun ilgi görüyor.
24 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı