İbrahim Tatlıses İfade Verdi

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırıya ilişkin tutuklu yargılanan Abdullah Uçmak ' ın ilk duruşmada söylediği sözler üzerine savcılığa ifade verdi. Tatlıses, Uçmak ' tan şikayetçi olurken adliye çıkışında, “Mahkemeler adaletin sağlandığı yerdir, efelenme yeri değil” dedi.
Ağır Ceza Mahkemesi İbrahim Tatlıses Adli Tıp Abdullah Uçmak 


Mavi spor ayakkabısı ve mavi ceketi ile dikkat çeken Tatlıses, İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi ' nin ara kararı gereği Adli Tıp Kurumu ' na sevk edilmek için mahkemenin kaleminde gerekli işlemleri yaptırdı. Tatlıses daha sonra Adli Tıp Kurumu ' na gitmek üzere adliyeden ayrıldı.
İbrahim Tatlıses Hakkında
Adanalı bir sinemacının, inşaatta sesini duymasıyla birlikte önce Adana'da ardından Ankara'da çeşitli gazinolarda sahneye çıktı. 1975 yılında çıkardığı "Ayağında Kundura" adlı plakla tüm Türkiye'ye sesini duyurdu. Ardından "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" gibi türküleriyle ününü pekiştirdi. "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" gibi albümleri büyük ilgi gördü. "Allahım Neydi Günahım", "Yakamoz", "Yol Ver Dağlar...
devamı
4 Haziran 2012 Pazartesi günü yayınlandı